Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2026-05-15 17:02:14

Vali Gül, Türkiye Yüzyılı çocuklarıyla piknikte buluştu

İstanbul Valisi Davut Gül, “Türkiye Yüzyılı Çocukları Buluşması” kapsamında düzenlenen piknik programında öğrencilerle buluştu. 

İstanbul Valiliği ile İstanbul Çocukları Vakfı’nın, İbrahim Çeçen Vakfı ve ICA Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda 352 öğrenci yer aldı.

Etkinlikte Vali Gül’e, Vali Yardımcısı Dr. Serap Özmen Çetin, Sarıyer Kaymakamı Metin Maytalman ve ICA Genel Müdürü Serhat Soğukpınar eşlik etti.

Program boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Vali Gül, oyun alanlarında öğrencilerle vakit geçirdi.

LGS’den 500 tam puan alan öğrencilerle de özel olarak ilgilenen Vali Gül, başarılı öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.