Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-29 10:01:00

Twist İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonuyla yeni mevsime uyanış

Keşfedilmeye hazır renklerle dolu yeni dünyanın kapılarını aralayan Twist İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu, mevsimin getirmiş olduğu yetkiye dayanarak tüm enerjisini sokaklara taşımaya hazır! Farklı ilhamlarla tasarımlara hayat veren detaylar, sezonun stil kodunu baştan yazıyor ve şehirden sahillere doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor!

Sokağın özgür ruhu Twist, İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu’yla dinamik olduğu kadar eğlenceli yönünü yeni mevsime çeviriyor! Sıcak iklimlere götürmeye niyetli floral kuşatma, koleksiyonun genelinde hayat bulurken, şehrin ruhuna eşlik edecek bohem tasarımlar her daim özgürlüğü garantiliyor.

Radara takılan neon yeşili ceketler, parlak taş, antrasit ve siyah işbirliğiyle grafiti etkisini siluetlere taşıyor. Leopar desen midi boy elbiseler, çizgi detaylarla ön plana çıkarak spor-şık kavramını yeniden gündeme getiriyor. File üstüne çiçek baskılı bomber ceket ise bu kombinin yıldız parçası olarak stilini kanıtlıyor. Alışılmışın dışında, farklı formlu bluz ve gömlekler, “Stripe” yazılı çizgili pantolon ile atletik olduğu kadar sokak ruhunu içerisinde barındırıyor.

Haki ceket şort takımıyla formel formdan uzaklaşan tasarımlar Twist’in stil kodlarına gönderme yapan batik desen ve taş detaylı bir body ile asi olduğu kadar iddialı. Tarçın karması denim tulum şehirde safari havasını yansıtırken, güçlü slogan içerikli tshirt’ler özgüven seviyesini ringlere çıkarıyor. Süper üçlü; kırmızı, mavi ve beyazın ittifakıyla harekete geçen Twist İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu, ‘’flower power’’ desenleriyle elbise ve etek sezonunu açıyor.

İspanyol esintisinden aldığı ilhamı tasarımlarda buluşturan koleksiyon, karmen kırmızısı ceket ve şort takımıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Bu ilhamla ortaya çıkan gypsy-bohem etkili etek ve bluz takımı, gündüzden geceye tüm okazyonlara giriş biletini elinde tutuyor. Egzotik rotalara doğru tura çıkan desenler, tshirt ve gömleklerde belirirken; bu taze görünümü, mevsimin kurtarıcısı olan jean şort uyumuyla kombinliyor.

Tropik ilhamlı palmiye, papağan veya ananas figürlü küpeler ve bilezikler, yaz enerjisini sonuna kadar içinde barındırıyor. Pileksi ve neon renklerle harmanlanan babet ve çantalar, enerjik görünümleri destekler nitelikte. Plajdan şehrin sokaklarına eşlik edecek, farklı dokulu kumaş ve trok detaylarla hayat bulan sandaletlerse neredeyse her tip stile hitap ediyor. Dokusu ve renkleriyle görünümü küçük, işlevi büyük mikro çantalarsa yeniden sahneye çıkmaya hazır.

Yeni mevsimin ilk gününden son gününe kadar renkli dünyasını yansıtmaya hazır Twist İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu, rotasını sıcak bölgelere çevirerek özgür ruhlu Twister’lara farklı ve eşsiz bir sezon sunuyor!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.