Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-14 10:46:00

PTTSpor Bedestenlioğlu ile yola devam ediyor

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2019-2020 sezonunun tescil edilmesinin ardından PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, önümüzdeki yılın hazırlıklarına şimdiden başladı. Yeni sezonda Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu ile yola devam kararı alarak güven tazeleyen PTTSpor Kadın Voleybol Takımı, Bedestenlioğlu’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

 

PTTSpor Kulüp Başkanı Ali İhsan Karaca “İstikrar ve başarı için yolumuza değerli hocamızla devam ediyoruz. Koronavirüs şartlarını ve yaşanan dezavantajları avantaja çevirip gelecek sezona hocamızla hazırlanacağız” dedi. Karaca yeni sezona tam anlamıyla hazır bir takım olarak başlayacaklarını söyledi.

 

Mehmet Bedestenlioğlu Kimdir?

Uzun bir dönem voleybol oynadıktan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam eden Mehmet Bedestenlioğlu, kazandığı başarılarla Türk voleybolunda önemli bir yer edindi.

 

1982 yılında Ankara DSİ Spor takımında antrenörlüğe başlayan Bedestenlioğlu, Emlak Kredi Bankası, Galatasaray, Eczacıbaşı Spor Kulübü, Sarıyer Belediyesi, Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü gibi kulüp takımlarının yanı sıra yıldız milli takım antrenörlüğü, A milli kadın ve erkek voleybol takımlarını çalıştırdı. Teknik direktörlük kariyerinde birçok önemli başarıya imza atan Bedestenlioğlu, Ankara DSİ Spor Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonluğu (1983), ISF Liseler arası Dünya 2.liği (1999) ve 3.lüğü (1997), Eczacıbaşı A Bayan Takımı ile Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonluğu (2002), A Bayan Milli Takım dünya 6.lığı (2010) elde etmiştir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.