Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-05 17:00:00

Emirates, Amiral Gemisi A380 ileGuangzhou uçuşlarına başlıyor

Emirates, A380 ile uçuş hizmetini sürdürdüğü şehirlere 8 Ağustos tarihinden itibaren Guangzhou’yu da ekliyor. Halihazırda Amsterdam, Kahire, Londra Heathrow ve Parise A380 ile uçuş gerçekleştiren Emirates pandemi öncesindeki uçuş noktalarının %50’sine yolcu taşımaya yeniden başladı.

 

Emirates, ikonik A380 uçağını 8 Ağustos 2020’den itibaren Guangzhou’ya göndereceğini duyurdu. Havayolu şirketi, Amsterdam ve Kahire’ye A380 uçuşlarını bu hafta yeniden başlattı ve pazar talebine karşılık vermek ve yolcularına daha fazla seyahat seçeneği sunmak amacıyla Londra Heathrow’a günlük ikinci A380 uçuşunu da hizmete sundu.

 

Emirates, bugüne kadar 5 şehre A380 uçuşlarını yeniden başlatmış olup, bu popüler uçağın uçuşlarını talep ve operasyonel onaylara göre kademeli olarak genişletmeyi planlamaktadır. Emirates A380 deneyimi, geniş ve konforlu kabinleri sayesinde gezginler tarafından en çok tercih edilen seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

 

Yolcular şu anda Emirates A380’le günde bir kez Amsterdam’a, haftada dört kez Kahire’ye, günde iki kez Londra Heathrow’a, günde bir kez Paris’e ve haftada bir kez Guangzhou’ya (8 Ağustos’tan itibaren) seyahat edebilirler.

 

Geçen hafta Dubai’den Addis Ababa, Clark, Dar es Salaam, Nairobi, Prag, São Paulo, Stockholm ve Seyşel Adaları’na seferlerine yeniden başlayan Emirates, bugün itibariyle Kuveyt ve 16 Ağustos itibari ile de Lizbon seferlerine tekrardan başlıyor. Güvenliğe öncelikli olarak ağırlık veren Emirates, Ağustos ayında yolcu hizmetlerini kademeli olarak 70 şehre genişleterek pandemi öncesindeki varış yerlerinin %50’sine geri dönüyor.

 

Amerika kıtası, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik arasında seyahat eden yolcular Dubai üzerinden güvenli ve rahat aktarmalı uçuşların keyfini çıkarabilirler. Dubai’nin uluslararası ağ ve eğlence amaçlı ziyaretçiler için yeniden açılması sayesinde, Emirates yolcuları, Dubai’den aktarma yapabilir veya Dubai’ye seyahat edebilir.

 

COVID-19 PCR testleri, BAE vatandaşları, BAE’de ikamet edenler ve turistler de dahil olmak üzere geldikleri ülkeye bakılmaksızın Dubai’ye (ve BAE’ye) gelen ve buradan aktarma yapan tüm yolcular için zorunludur.

 

COVID-19 ile ilgili maliyetler için ücretsiz, global teminat: Yolcular, seyahatleri sırasında COVID-19 teşhisi konulması durumunda Emirates’in COVID-19 ile ilgili tıbbi giderleri ücretsiz karşılamayı taahhüt etmesi sayesinde güvenle seyahat edebilirler. Bu uygulama, 31 Ekim 2020’ye kadar (31 Ekim 2020’de veya daha öncesinde tamamlanacak ilk uçuşa kadar) Emirates ile seyahat eden yolcular için yürürlükte olup, seyahatlerinin ilk uçuşunu gerçekleştirdikleri andan itibaren 31 gün geçerli olacaktır. Emirates yolcuları, Emirates varış noktasına geldikten sonra başka bir şehre seyahat etseler bile, bu teminatın ek güvencesinden yararlanmaya devam edebilecektir. Daha fazla bilgi için:https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/

 

Sağlık ve güvenlik:Emirates, maske, eldiven, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendil içeren ücretsiz hijyen kitlerinin tüm yolculara dağıtılması dahil, yolcularının ve çalışanlarının yerde ve havada güvenliğini sağlamak amacıyla yolculuğun her adımında geçerli olacak kapsamlı önlemler aldı. Her uçuş için geçerli olan bu önlemler ve mevcut hizmetler hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret ediniz:https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

 

Turist giriş şartları:Dubai’ye gelecek ziyaretçilerin giriş şartları hakkında daha fazla bilgi için: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

 

Dubai’de ikamet eden kişiler güncel seyahat gerekliliklerini aşağıdaki adresten kontrol edebilir: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.