Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-07 11:49:00

LG ile çamaşır makinelerinden beklentileriniz değişecek

LG’nin CES Inovasyon Ödüllü ThinQ Çamaşır Makineleri Yapay Zeka ve Kumaş Bakımı teknolojisi ile kullanıcılara kolaylık, hız ve yüksek performans sunuyor. Derin öğrenme teknolojisi kullanan Çamaşır Makinesi, kullanıcı ile ilgili edindiği verileri 20 binden fazla veri ile karşılaştırarak en iyi yıkama ayarını belirliyor. Geleceğin teknolojisini evlere getiren LG Çamaşır Makineleri, Temmuz Ayı’na özel indirimlerle MediaMarkt Teknosa ve LG Mağazaları’nda alıcılarını bekliyor.

LG Electronics (LG)’in Ocak Ayı’nda tanıttığı gelişmiş çamaşır makineleri LG ThinQ™, sektörde çığır açan, etkinlik ve verimlilik sağlayan Direct Drive motor teknolojisinde yaşanan 20 yıllık gelişmenin sonucu olarak geleceğin teknolojisini tüketicilerin evlerine getirdi.

LG’nin bu yeni çamaşır makinesi, birbirinden farklı çamaşır grubunun hacmini ve ağırlığını tespit etmekle kalmıyor, aynı zamanda makineye giren her çamaşır grubunun kumaş tipini tanımlamak için yapay zeka ve gelişmiş sensörler kullanıyor. Derin öğrenme teknolojisi kullanan AI DD Çamaşır Makinesi, kullanıcı ile ilgili olarak edindiği verileri 20 binden fazla veri ile karşılaştırarak en iyi yıkama sonucu elde etme amacıyla en uygun ayarı belirliyor, daha üstün bir temizlik sağlamanın yanı sıra giysilerin ömrünü yüzde 15 uzatıyor.

Tişört ve pantolon gibi farklı ürünlerden oluşan çamaşır gruplarını tanımlayarak yıkama döngüsünü en iyi yıkama için özelleştiren LG’nin akıllı çamaşır makinesi, yıkama hareketlerini, sıcaklıkları ve süreleri farklı ürünlerden oluşan çamaşır grubuna uyacak şekilde programlayabiliyor.

LG, TwinWash Çamaşır Makineleri ile de tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya ve teknolojide fark yaratmaya devam ediyor. Farklı türde çamaşırın eş zamanlı olarak yıkanmasına olanak sağlayan LG TwinWash™ teknolojisi sayesinde üst kısımda yer alan ana makinede ve alt kısımda bulunan mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubu yıkanabiliyor. Güçlü ana yıkama bölmesi büyük ve geniş ebatlara sahip çamaşır yükünü üstlenirken, mini bölüm ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor.

LG Çamaşır Makinelerinde özel indirimleri kaçırmayın!

LG Çamaşır Makineleri cazip indirimlerle LG Mağazalarında, TEKNOSA’da ve Media Markt’ta alıcılarını bekliyor. LG Twinwash Çamaşır Makinelerinde 1 Temmuz ve 28 Temmuz tarihleri arasında 1,000 TL’ye varan indirim ve 4 adet OMO sıvı deterjan, 4 Temmuz ve 19 Temmuz tarihleri arasında ise Yeni Buharlı Çamaşır Makinelerinde 300 TL Indirim + 2 adet OMO sıvı deterjan hediye kampanyası ile LG Mağazalarında Teknosa ve Media Markt mağazalarında yerini aldı.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.