Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-13 12:03:00

Head&Shoulders kişisel hijyeni tamamlamaya yardımcı oluyor

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders, hijyenin her zamankinden daha önemli olduğu günümüzde 2si1 Arada Mentol Ferahlığı Şampuan ile derinlemesine temiz %100’e kadar kepeksiz** saç ve saç derisi sunuyor.

Covid-19 salgını süreci ile birlikte kişisel hijyen çok daha önemli hale geldi. Uzmanlar tarafından sıklıkla yapılan bedenin temiz tutulması uyarısına Head&Shoulders, derinlemesine temiz saç ve saç derisi için Head&Shoulders 2si1 Arada Mentol Ferahlığı şampuanı ile destek oluyor.

Dermatolojik olarak test edilen Head&Shoulders 2si1 Arada Mentol Ferahlığı, Derma Pure formülü içeriğiyle henüz görülmeye başlamadan kepekle savaşıyor. Kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtilerini ortadan kaldıran Head&Shoulders, derinlemesine temiz saç ve saç derisi sunuyor.

Yazın bunaltıcı sıcaklarında mentol etkisi ile her yıkamada ferahlatan Head&Shoulders 2si1 Arada Mentol Ferahlığı aynı zamanda saçlara ihtiyacı olan bakımı yapıyor, yıpranan saçları hızla onarıyor, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde hassas saç ve saç derisi bakımı sağlıyor.

Saç derisi daha fazla bakıma ihtiyaç duyuyor

Saç ve saç derisi bakımı konusunda 70 yılı aşkın uzmanlığa sahip olan Head&Shoulders, cildimizin saç çizgisi ile birlikte bitmediğine, saç derisinin de cildin bir parçası olduğuna vurgu yapıyor. Saç derisi, ışığı engelleyen, havayı hapseden, bölgeyi daha sıcak ve nemli hale getiren saçlarla kaplı olduğundan cildimizin diğer bölgelerinden daha fazla bakıma ihtiyaç duyuyor. Vücudun bütün ve kapsamlı temizliği için saç derisinin de derinlemesine temizlenmiş olması gerektiğinin altını çizen Head&Shoulders, temizliğin her zamankinden daha önemli hale geldiği pandemi sürecinde ürünleriyle kişisel hijyeni tamamlamaya yardımcı oluyor.

*Temmuz 2018- Haziran 2019 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

**Düzenli kullanımla gözle görülür kepekleri önlemeye yardımcı olur.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.