Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-27 22:09:00

Седмичен пазарен календар - 27- 31.07.2020г.

С данните за процента използване на капацитета, индекса на доверие на сектора на услугите, индекса на доверие в реалния сектор, баланса на външната търговия, доходите от туризъм, индекса на икономическото доверие, както и резюмето на заседанието „Доклад за инфлацията“ и резюмето на PPK, което ще бъде публикувано от CBRT за седмицата от 27 юли-31 юли 2020 г. 

 В четвъртък, 30 юли, Borsa İstanbul ще бъде затворен за половин ден заради „празника Курбан байрям“ и в петък, 31 юли, през целия ден. 

В чужбина.

Поръчки за дълготрайни стоки, национални цени на жилищата за S&P Case Shiller, индекс на потребителското доверие на CB, водещ баланс на търговията със стоки, чакащи продажби на жилища, DOE запаси от нефт, решение за лихвени проценти на FED, БВП, заявления за безработица, личен доход, индекс на разходите за заетост, Чикаго PMI и индекса на потребителската увереност в Мичиган.

PMI на производствения сектор на NBS в Китай;

 Безработица, продажби на дребно и промишлено производство в Япония;

 Индекс на бизнес климата Ifo, Сезонно коригиран процент на безработица, Индекс на потребителските цени, продажби на дребно и кредитен рейтинг на Moody в Германия; 

Безработицата, икономическите перспективи, индексът на потребителските цени и данните за БВП излизат на преден план в еврозоната.

 Източник BMD


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.