Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-31 09:52:00

Metabolizmayı hızlandırıcı egzersizler ve ipuçları

Daha sıkı, daha kuvvetli, daha esnek ve çok daha sağlıklı. Bu dört kelimenin birleşimi eminim ki kulağa çok hoş geliyor. Fakat bunlara ulaşmak için şimdiye kadar yaptıklarınızı düşündüğünüzde ve gerçekleşen sonuçları göz önüne aldığınızda kulağa hoş gelen bu dört kelime anlamını yitiriyor olmalı.

 

Defalarca egzersizlere başladınız belki defalarca elinize geçen diyetleri denediniz, detokslar yaptınız, masaj paketleri aldınız çeşitli programlar denediniz sonuç her zaman tam da istediğiniz gibi olmadı. Siz kendinize sormadan ben sorunuzun cevabını veriyorum. Domino taşlarında eksikler var ve son taş bu nedenden dolayı bir türlü devrilmiyor. Sports International Altınoran- Kuzu Effect Spor Yöneticisi Selim Küçükarpacı metabolizmayı hızlandırıcı egzersizler hakkında bilgi veriyor…

 

Aktif ol, temiz beslen ,yeterli dinlen ve zamana bırak...

“Çünkü buna zorunlusun, bunlar ayrılmaz bir bütün ve metabolizmanın hızını bunların dengesine borçlusun” ifadelerini kullanan Küçükarpacı sözlerine şöyle devam ediyor “Aktif ol ! sloganıyla, günlük hayatın getirdiği zorunluluklardan doğan metabolizma yavaşlığını ve metabolizmayı hızlandırmak için yapmanız gereken egzersizler konusunda sizlere işe yarar ipuçları ve sıradan olmayan egzersizler vereceğim. İlk olarak işin daha çok egzersiz yönüne değinerek sizi daha fazla bekletmeden sihirli kelimeyi kulağınıza hemen fısıldıyorum.”

 

'Functional Training:Bir harekette aynı anda daha fazla kas grubunu çalıştırmayı hedefleyerek, daha aktif bir egzersiz sistemi oluşturup yağ yakımını hızlandırmayı, kardiyovasküler sistemi geliştirmeyi, dayanıklılığı artırmayı denge bütünlüğünüzü korumayı ve geliştirmeyi amaçlayan son 5 yılın en trend fitness branşları arasına giren etkili bir egzersiz sistemi bütünüdür. Market poşetlerini eve çıkarmak, arabanın lastiğini bagaja koymak yada bozulan arabanızı itmek… Evet ! Siz zaten farkında olmadan yıllarca fonksiyonel antrenman yaptınız. Şimdi sıra bunu daha planlı, daha sistemli ve daha sağlıklı yaparak metabolizmamızı hızlandırmakta. Bu listenin diğer bir avantajı fitness kulübünüze gidemediğiniz zamanlarda aynı egzersizleri çok rahat bir şekilde evinizde de yapabiliyor olmanız.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.