Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-27 15:37:00

Sevenleri Sarah Jio’nun yeni kitabının kapağını seçti

Romantik edebiyatın çok satan popüler ismi Sarah Jio’nun, Türk okurlarına ithaf ettiği yeni kitabı “Acı Tatlı Hayat Hikayem”in kapağı sevenlerinin oylarıyla belirlendi.

 

 

Tüm dünyada kitapları milyonlarca satan ve yazdığı kitaplar ile gerek Amerika'da gerekse Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip Sarah Jio, Türk okurlarına ithaf ettiği yeni kitabı “Acı Tatlı Hayat Hikayem”, Pena Yayınları etiketiyle yakın zamanda raflarda yerini alacak.

 

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye'nin en çok okunan yabancı yazarlarından biri olan Sarah Jio'nun kendi hayat hikayesini anlattığı yeni kitabının kapağını bu kez okurları belirledi. Pena Yayınları’nın Instagram hesabı üzerinden yapılan ve bir hafta süren oylamada okurlara sunulan seçeneklerden en çok oyu alan tasarım Sarah Jio’nun yeni kitabı “Acı Tatlı Hayat Hikayem”in kapağı oldu.

 

Sarah Jio Hakkında

New York Times ve USA Today listelerinde #1 numarada yer alan, uluslararası çok satan yazar Sarah Jio bu zamana kadar on bir roman yazmıştır. Aynı zamanda Mod About You podcast’inin kurucusu olan yazarın; GlamourThe New York TimesRedbookReal SimpleO: The Oprah MagazineBon AppétitMarie Claire, Self gibi birçok dergide yazıları yayınlanmıştır ve NPR’nin Morning Edition programı gibi birçok mecraya da katkıda bulunmuştur. Sarah Jio’nun kitapları yirmi beşten fazla ülkede yayımlanırken Türkiye’de listelerde #1 numara olmuştur. Seattle’da eşi, üç küçük çocuğu ve üç de üvey çocuğuyla birlikte yaşayan yazar hakkında daha fazla bilgi edinmek için; www.sarahjio.com.

 

Pena Yayınları Hakkında

Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayımlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.