Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-04 10:58:00

ING Türkiye’den koronavirüs ile mücadeleye 6,5 milyon TL’lik destek

ING Türkiye, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini sınırlamak ve ihtiyaç sahiplerine ek katkı sunmak amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL bağışladı. Koronavirüsten etkilenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına aktarılmak üzere TOG’a da 1,5 milyon TL bağışta bulunan ING’nin korona ile mücadelede verdiği toplam destek 6,5 milyon TL’ye ulaştı.

 

ING Türkiye, koronavirüs (Covid-19) salgınının ekonomik etkilerini sınırlamak ve bu çerçevede alınan tedbirler dolayısıyla mağduriyet yaşayabilecek ihtiyaç sahiplerine ek katkı sunulması amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL bağışlayarak destek oldu. Toplum Gönüllüleri Vakfı’na (TOG) ise koronavirüsten etkilenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına aktarılmak üzere 1,5 milyon TL bağışlayan ING Türkiye böylece, koronavirüs ile mücadele kapsamında sağladığı desteğin miktarını 6,5 milyon TL’ye ulaştırdığını açıkladı.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında ING Grubu’nun da sorumlu bankacılık anlayışıyla faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde salgının etkilerini azaltmaya yönelik toplumsal yatırımlar yaptığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

“Bu kapsamda, koronavirüs salgınının ülkemizdeki ekonomik etkilerini azaltmaya önemli bir katkı sunacağına inandığımız Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL ile destek oluyoruz. Bununla birlikte virüsten etkilenen ihtiyaç sahiplerinin çocuklarına aktarılmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfı’na da 1,5 milyon TL bağışladık. ING Türkiye olarak, bu zorlu günleri en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyoruz. Türkiye’de yatırımlarına 2008 yılından bu yana devam eden bir kurum olarak, bu süreçte de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirip ülkemize destek olmayı sürdüreceğiz.”

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.