Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-26 13:22:34

Canon, FESPA Fuarı’nda PRISMAelevate XL ve Arizona ailesinin yeni üyelerini tanıttı

Avrupa'nın en büyük Braille alfabesiyle baskı hizmetleri sağlayan Görme Engelliler Kütüphanesi’nin (CBB)Yardımcı Müdürü Andrea Haklander, PRISMAelevate XL’ı: “Arizona ile artık müşterilerimize Braille, büyük baskı, işitsel, kabartma ve dijital okuma materyallerini eksiksiz bir paket halinde sunabiliyoruz. Arizona'da basılan ürünlerimizin yüzde 90'ını kabartmalı baskılar oluşturuyor. Kabartmalı baskılar üretmek uzmanlık gerektirir ancak PRISMAelevate XL kaliteli bir dosya oluşturmayı bile kolaylaştırıyor. Üstelik maliyetleri önceki işlemlere kıyasla yüzde 65-80 oranında azaltabiliyoruz. Braille alfabesinin çıktı kalitesi, alternatif işlemlerin sunabileceğinin en iyisi” sözleriyle değerlendirdi. 

PRISMAelevate XL, dekorasyon, ambalaj ve perakende gibi büyüyen sektörler için tabelalar, iç ve dış dekorasyon parçaları, ödüller, güzel sanatlar reprodüksiyonları ve ambalaj prototipleme dahil olmak üzere kullanıcıların üretebileceği yaratıcı ve işlevsel uygulamalar yelpazesini genişletiyor. Otomasyon geliştirmeleri ve ilk seferde doğru baskı için ön izleme işlevleri sayesinde deneme baskısı yapmayı gerektirmediği için israfı azaltıyor. Canon UV kurutmalı mürekkepler, yüksek ve katı çevre standartlarına uygun olması ve UL GREENGUARD Gold sertifikasıyla hastane, okul, mağaza ve diğer halka açık alanlarda kullanımı güvenli hale getiriyor.  

Pürüzsüz Kalite (Quality-Smooth), Ekstra Verimlilik (Production-Plus) ve Ekstra Kalite (Quality-Plus) gibi yeni baskı modları sunan FLOW teknolojili Arizona 1300 serisi; 52,8 m²'ye varan farklı baskı hızlarıyla kullanıcıların kusursuz netlikte ve yüksek değerli baskı uygulamaları üretmesini sağlıyor. Çok panelli ve çift taraflı baskı özelliğinin yanı sıra az bakım gerektiren tasarımı sayesinde, zaman ve maliyet tasarrufu sağlamasıyla öne çıkıyor. 

Ödüllü üçüncü nesil VariaDot baskı teknolojisi de yeni Arizona 1300 GTF ve XTF modelleri, fotoğraf gerçekliğinde görseller üretip çeşitli renklerde farklı mürekkep damlası boyutlarının geliştirilmiş bir şekilde kullanılmasını sağlayarak kalite ve hız seçeneklerini en üst seviyeye çıkarıyor. Arizona düz yataklı baskı makinesi serisi üretimden kullanıma kadarki tüm yaşam döngüsünde sürdürülebilirliği ön planda tutuyor. 

Yeni ürünlerinin yanı sıra Canon, FESPA Fuarı’nda Arizona yazıcıları için daha hızlı, verimli ve etkili müşteri desteği sağlayan yeni bulut tabanlı hizmet platformunu da duyurdu. Servis bilgilerine, panolara ve ilgili servis verilerine 7/24 erişim sağlayan PRISMAservice, yazıcıların çalışmaya devam etmesi için gerekli servis çalışmasını tahmin edip planlayabiliyor. Uygulama, Canon Yetkili Servis Ortakları tarafından ücretsiz olarak temin edilebiliyor. 

Canon Avrupa Geniş Formatlı Baskı Grubu, EMEA Pazarlama ve İnovasyon Müdürü Mathew Faulkner: “PRISMA XL Suite’imize katılan PRISMAelevate XL; müşterilere özellikle dekorasyon, perakende ve ambalaj gibi pazarlara uygun, dokunsal ve göz alıcı baskılar oluşturmak için uçtan uca bir çözüm sunuyor. Görme engellilere yönelik Braille uygulamaları gibi erişilebilir baskılar oluşturmak için de kullanılıyor. Çok katmanlı işleme ve baskı dosyası optimizasyonunu karmaşıklığını ortadan kaldırdığı için kullanıcılar gösterişli kabartmalı baskılar sunmaya odaklanabiliyor.

Canon, ilk Arizona düz yataklı baskı makinesini ise baskı hizmeti alanların daha hızlı iş teslimatı taleplerine yanıt vermek için FLOW teknolojisi ile genişletiyor ve bunu Arizona 1300 serisiyle gerçekleştiriyoruz. Bu yeni modeller FLOW teknolojisinin eklenmesi ve otomasyon geliştirmeleriyle, kanıtlanmış Arizona kalitesini ve çok yönlülüğünü sunarken, üretimi her zamankinden daha hızlı ve kolay hale getirerek müşterilerimizin rekabet gücünü artırıyor."

Fuara katılan sektör profesyonellerinden İsveç merkezli Wiking Reklam şirketinin sahibi Jens Filipsson da Canon’un yeni ürünlerini değerlendirdi; “Arizona 2380'in FLOW teknolojisi sayesinde vakum tablasını maskelemek için manuel olarak müdahale etmemiz gerekmiyor. Böylece verimliliğimizi yüzde 30’a kadar arttırıyoruz. Verimlilikteki bu artış, ürünleri her seferinde tam zamanında teslim etmemizi sağlıyor. Arizona 2380'in yüksek kaliteli çıktısı, tüm işlerde ulaşmak istediğimiz standartlara mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu çözüme sahip olmasaydık, rekabet gücümüzü koruyamazdık. Bu yatırımımızdan gerçekten memnunuz ve Canon ile uzun süredir devam eden ortaklığımızı sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz”.  

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.