Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-26 11:31:54

Acer, oyun portföyünü genişletiyor

Acer, üstün performanslı oyun serisinin en son üyesi olan yeni Predator Triton 16'yı (PT16-51) duyurdu. Oyun ve iş amaçlı bu dizüstü bilgisayar, en yeni 13. Nesil Intel Core işlemciler, NVIDIA GeForce RTX 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU'su ve 32 GB'a kadar DDR5 RAM'in yanı sıra her türden oyuncuyu heyecanlandıracak çok sayıda özellikle birlikte geliyor. Hayati bileşenlerin oyun boyunca serin kalmasını sağlamak için dizüstü bilgisayarın üst düzey soğutma sistemi, çift 5. Nesil AeroBlade 3D fan, Vortex Flow optimizasyonu ve işlemci yüzeyinde sıvı metal termal gresi bir araya getiriyor ve bunların tamamı ince bir metal kasa tasarımı içinde yer alıyor. 

Devrimsel performans ve soğutma

Sadece 19,9 mm (0,78 inç) kalınlığındaki şık ve güçlü Predator Triton 16, parlak gümüş yüzeye sahip dikkat çekici sofistike metal kasasıyla oyuncuların kolayca hareket edebilmelerini ve hareket halindeyken dahi oyun oynayabilmelerine olanak tanıyor. Yeni ince dizüstü oyun bilgisayarı, 5,4 GHz maksimum turbo frekansına sahip yeni bir hibrit çekirdek mimarisi tarafından desteklenen 13. Nesil Intel Core i9 işlemciler sayesinde muazzam bir bilgi işlem gücü sunuyor. İşlemci, NVIDIA DLSS 3 ve Max-Q teknolojisi özellikleriyle optimize edilmiş ışın izleme ve genel performans için NVIDIA GeForce RTX 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU'su ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. 32 GB'a kadar DDR5 5200 MHz bellek ve RAID 0 konfigürasyonunda 2 TB'a kadar PCIe M.2 SSD ile yapılandırılabilen dizüstü bilgisayar, oyunculara daha da fazla performans artışı sunuyor. 

Bir aylık Xbox Game Pass Ultimate içeren Predator Triton 16, 16 inç (16:10) WQXGA 2560 x 1600 IPS ekranıyla 500 nit maksimum parlaklık ve ince çerçeveleri içinde 240 Hz yenileme hızıyla etkileyici görsel deneyimler sunuyor. Ayrıca DCI-P3 yüzde 100 renk gamı ve NVIDIA Advanced Optimus ve NVIDIA G-SYNC desteği ile akıcı ve canlı görüntüler sunarak görsel açıdan en zorlu oyunların tüm canlılığını yansıtıyor. 

Özel olarak tasarlanmış 5. Nesil AeroBlade™ 3D metal fanlara sahip çift fanlı bir sisteme sahip olan dizüstü bilgisayar, oyuncuların mücadeleye hazır olmalarına yardımcı olmak için en gelişmiş termal özelliklerden yararlanıyor. Predator Triton 16, Acer'ın iç bileşenleri serin tutmak için özel ısı boruları ve egzoz deliklerinden oluşan Vortex Flow teknolojisi ile sınırları daha da zorlarken, işlemci yüzeyindeki sıvı metal termal gres, cihazın en yüksek performansta çalışmasını sağlamak için ısının daha iyi yayılmasını sağlıyor. 

Eksiksiz bağlantı ve kontrol 

Oyuncular, özel PredatorSense yardımcı uygulamasında klavyenin tuş bazında RGB aydınlatması, kullanıcı arayüzü, yönetim kontrol sistemleri ve daha fazlası üzerinde sorunsuz özelleştirmeye olanak tanıyan PredatorSense tuşu ile tam kontrol sahibi oluyor. Windows 11 işletim sistemine sahip Predator Triton 16, Intel Killer DoubleShot Pro (E2600+Wi-Fi 6E 1675i), iki adet USB 3.2 Gen 2 bağlantı noktası, HDMI 2.1, Thunderbolt 4 özellikli Type-C USB bağlantı noktası ve Micro SD kart okuyucu gibi çok sayıda işlevsel bağlantı noktasıyla birlikte geliyor. Son olarak, Windows Hello destekli parmak izi okuyucusu ek koruma ve erişilebilirlik sağlıyor. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.