Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-14 12:06:00

İHÜ’de lisansüstü ve doktora programlarına başvurular başladı

İbn Haldun Üniversitesi akademik gelişim ve kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor. 6 Nisan’da başvuru alınmaya başlanan güz dönemi lisansüstü ve doktora programları için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Sosyal bilimler alanında uluslararası araştırma odaklı eğitim anlayışıyla ön plana çıkan İbn Haldun Üniversitesi’nde (İHÜ) 2020-2021 lisansüstü eğitim ikinci dönem başvuruları 6 Nisan’da başladı. Eğitim dillerinin Türkçe, Arapça ve İngilizce olduğu İHÜ’de Temel İslam Bilimleri Doktora, Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans ve Din Bilimleri Tezli Yüksek Lisans program başvuruları 6 Nisan 2020 – 5 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınacak. Diğer lisansüstü bölümlerin başvuru tarihi ise 15 Haziran 2020 tarihinde sona erecek.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yayılan COVID-19 tedbirleri kapsamında, kampüslerde eğitime ara verilmesi kararının ardından, İbn Haldun Üniversitesi’nde online eğitimler kesintisiz bir şekilde devam ediyor. İHÜ, uzaktan öğretime en hızlı uyum sağlayan ve altyapısını buna hazır hale getiren yükseköğretim kurumlarının başında geliyor. Güz döneminde kapılarını açacak olan doktora ve yüksek lisans programları ise şu şekilde sıralanıyor:

İHÜ Doktora Programları
İktisat (İngilizce); İşletme (İngilizce); Klinik Psikoloji (Türkçe); Medeniyet Araştırmaları (Türkçe); Özel Hukuk (Türkçe); Tarih (İngilizce); Temel İslam Bilimleri (%30 İngilizce)

İHÜ Tezli Yüksek Lisans Programları

Din Bilimleri (%30 İngilizce); Eğitim Kurumları İşletmeciliği (Türkçe); Felsefe (İngilizce); Finansal Ekonomi (İngilizce); Hava Taşımacılığı (İngilizce); İktisat (İngilizce); İşletme (İngilizce); İşletme (Türkçe); Klinik Psikoloji (Türkçe); Medeniyet Araştırmaları (Türkçe); Radyo, Televizyon ve Sinema (%30 İngilizce); Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (%30 İngilizce); Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce); Sosyoloji (İngilizce); Temel İslam Bilimleri (%30 İngilizce); Türkiye Çalışmaları (İngilizce); Uluslararası ve Mukayeseli Hukuk (Türkçe); Özel Hukuk (Türkçe).


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.