Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-14 01:39:00

ALBARAKA BANKACILIK GRUBU’NUN FAALİYET GELİRLERİ 447 MİLYON DOLARA ULAŞTI

2018 yılında Albaraka Bankacılık Grubu'nun faaliyet gelirleri 447 milyon dolara, net geliri 217 milyon dolara yükselirken, toplam varlıkları da yaklaşık 24 milyar dolar olarak gerçekleşti.

 

Albaraka Bankacılık Grubu (ABG), 2018 yılında önceki yıla bağlı faaliyet alanı gelirlerini yüzde 4 artırarak 447 milyon dolara yükseltirken, net gelirlerini de yüzde 5 artırarak 217 milyon dolara çıkardı.

 

Albaraka Bankacılık Grubu Başkanı Şeyh Saleh Abdullah Kamel, “2018’de Grubumuzun, Türkiye’nin 17 ülkeye yayılmış olanlardan birini seçtikten biriyle birlikte orada olanlardan biri, sonuçsız bir bölgesel ve uluslararası jeopolitik ortamın yanı sıra, geçmişinde ... inanıyorum. Birimlerimiz bu sonuçları, etkinliğini koruyarak ve likiditesinin sağlamlığını korurken bir yandan da tüm ana faaliyetlerin sözleşmesini yürüttüğümüz de iyileştirerek elde etti ”değerlendirmesinde bulundu.

 

Albaraka Bankacılık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı Adnan Yousif, uluslararası ve bölgesel yönetimin 2018'de 2018'de ciddi sorunlara yaklaşıyor, devam etmekte olan belirleyici “Bu, buralarda ekonomik dalgalanmalar, bölgesel güvenlik gerilimleri, birimlerimizden geçmişlerinin ülkelerinin etrafındaki para bir birinin grubunun konsolide ortaklarının olduğu ABD Önemsiz değer kayıpmesi de dahil olmak üzere liderlik ciddi zorluk getirdi. Tüm bu iyileşmeyi uzun süre bekletiyor, iyi bir hizmet anlayışı ve operasyonel pozisyonumuzu korumakla kalıyor, aynı zamanda ABG’nin yanında ve hepsinde onlardan biriyle yaklaşıyor ve merkeziler ve merkezilerdeki anlaşmalarınızı sürdürüyoruz.

 

17 Ülkede 698'i aşkın şube ile hizmet veriyor

Albaraka Bankacılık Grubu BSC (ABG) Bahreyn Merkez Bankası’nın İslami bir toptancı banka olarak kendine özgü hizmetlerini toplam nüfusu bir milyara ulaşan şu anda hizmet sunan lider bir uluslararası İslami grub grubudur. Grubun 17 ülkesi iştirak bölgesinde bulunan ve temsil eden ofisleri biçiminde geniş bir coğrafi mevcut. Bu birimler hizmetlerini 698'i aşkın liman yoluyla yapılır. Al Baraka Bankacılık Grubu, Irak'taki bir şubesi ve Endonezya'da ve Libya'daki iki temsilciliğin yanı sıra Ürdün, Mısır Tunus, Bahreyn, Sudan, Türkiye, Güney Afrika, Cezayir, Pakistan, Lübnan, Suudi Arabistan, Suriye, Fas ve Almanya ' da da faaliyet göster.

 

Kaynak Mavi Güvercin İletişim

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.