Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-23 13:09:31

Özdağ: “Hiç kimse Türkiye’yi dünyanın lunaparkı olarak göremez”

Özdağ’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Büyük ölçüde ilerletmiş bulunuyoruz ama nihayetlenmedi. Nihayetlenmesi ve imzaya bağlanması için yüzyüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu yüz yüze görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar olumlu gelişen süreci son aşamada da olumlu gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bunu başarabilirsek eğer yarın saat 11.00’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bir açıklama yapmayı planlıyoruz.

Zafer Partisi, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir partidir. Aziz Atatürk’ten, onun koymuş olduğu ilkelerden asla taviz vermez ve varlık sebebi Mustafa Kemal Atatürk’ün ideallerinin 21. Yüzyıla taşınmasıdır. Türk halkının güvenliğinin sağlanmasıdır. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz bütün çalışmalar protokole yansıdı, şimdi bunları hassas bir şekilde şekillendiriyoruz. Kamuoyuyla da şekillenme bittiği zaman paylaşacağız.

Türkiye’nin güvenliği açısından terörle mücadelede Türk devletinin hukukun içerisinde terörle ilintili yerel yöneticilerin yerine devlet görevlilerini kayyum olarak ataması imkanının her zaman olması gerektiğini düşünüyoruz.

Türk halkına şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Zafer Partisi’nin olduğu yerde terörle mücadele ve Türkiye’nin güvenliği güven altındadır bundan emin olabilirsiniz.

Sinan Bey’in kendi takdiridir. Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır ve bu noktada Sinan Bey’le farklı düşünüyoruz. Bu konuyu kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz.  Üzerinde durmuyoruz ve hayat devam ediyor.

Biz Sinan Bey’le yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık, biz cehennemin kapılarını hala kapatmaya çalışıyoruz.

Türk kadınlarının yolda yürürken taciz edilmeden yürüme hakkı olduğunu ve bu hakkın da kutsal olduğunu düşünüyoruz. Hiç kimse Türkiye’yi dünyanın lunaparkı olarak göremez.

Türkiye, göçmenistan olmasın diyorsanız, babanızdan aldığınız güvenli Türkiye’yi çocuklarınıza ve torunlarınıza emanet etmek istiyorsanız, kızınızı, eşinizi, annenizi, teyzenizi caddeye çıkarken veya oğlunuzu köşedeki bakkala yollarken sizin çocukluğunuzdaki güven içerisinde gitmesini istiyorsanız sandığa Avet ediyoruz. Oy verin Türkiye, Türkiye olarak kalsın.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.