Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-12 10:38:00

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel: Hedefimiz açık ara liderliğimizi sürdürmek

Bu yıl "Açık Ara" temasıyla düzenlenen zirveye 200 iş ortağı katılırken, 4 gün süren etkinlikte 2019 yılı iş sonuçları ile 2020 yılı hedefleri paylaşıldı.

 

İklimlendirme sektörünün 66 yıllık geçmişiyle en köklü markası olan DemirDöküm’ün iş ortaklarıyla ilişkilerini güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği Liderler Zirvesi, Kıbrıs’ta gerçekleşti. Bu yıl "Açık Ara" temasıyla düzenlenen organizasyona Türkiye genelinden 200 DemirDöküm yetkili satıcısı katıldı. 2019'u Türkiye dahil olmak üzere 8 ülkede lider olarak tamamlayan DemirDöküm'ün Liderler Zirvesi'nde DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, Vaillant Group Türkiye CFO’su Hasan Eren, DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan ve DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran şirketin 2019 yılı iş sonuçları ile 2020 yılı hedeflerini paylaştı.

 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE REFERANS NOKTASI OLACAĞIZ”

Toplantının açılışında 2019 yılında Türkiye’ye, iş ortaklarına ve tüketicilere değer yaratmak için ErP dönüşümüne, yeni projelere ve DemirDöküm’ü sektörde referans noktası yapacak müşteri deneyimi çalışmalarına odaklandıklarını belirten CEO Alper Avdel; “Liderliğimizi geliştirerek devam ettirme sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. 2019 yılında yoğuşmalı kombi satışlarımızı artırdık. Türkiye genelinde açık ara liderliğimiz devam etti. Yeni gaz gelen il ve ilçeler ile değişim pazarları için geçen yıl Türkiye'yi şehir şehir dolaşıp hem iş ortaklarımızla hem tüketicilerimizle buluştuk. Ürünlerimizi, yoğuşmalı kombilerin ülkemize ve tüketicilere sağladığı katma değeri detaylarıyla paylaştık. Bu emeklerimizle yeni gaz ve değişim pazarında da DemirDöküm markamız lider oldu" açıklamasını yaptı.

 

SADAKAT VE MÜŞTERİ MEMMUNİYETİNDE 1’İNCİ SIRADA

Kombinin yanı sıra yeni iş kollarında da DemirDöküm'ün hızlı bir büyüme elde ettiğini kaydeden Avdel; “2019 yılında zorlu pazar koşullarına rağmen iddiasını sürdüren DemirDöküm, sahip olduğu geniş ürün gamıyla tüm büyük illerde liderliğe erişti. Ürünlerinde teknoloji, tasarım ve özellikleriyle ön plana çıkan DemirDöküm, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı programlarla da müşteri memnuniyetinde referans noktası olmayı başardı. YouGov Isıtma Sektörü Marka Bilinirlik Araştırması’na göre marka tercihinde 1’inci sırada yer aldık" dedi.

 

2019 yılında cirosu 2 milyar TL'ye çıkan DemirDöküm'ün, lider olduğu alanları pekiştirerek bu alanlara yenilerini alanlar eklemek için hazırlıklarını tamamlandığını belirten Alper Avdel şöyle konuştu; "Bu yıl 2019'dan daha iyi bir yıl olacak. Yenilikte hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Ürün gruplarımıza ekleyeceğimiz yeni ürünlerimiz, kombi değişim pazarı ve doğalgazın ulaşacağı yeni ilçelerle birlikte iç pazardaki hedeflerimize rahatlıkla ulaşacağımızı öngörüyoruz. Hedefimiz yıl sonunda yüzde 20 büyümek."

 

“TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAKİ İNŞAAT PROJELERİNİN İLK TERCİHİ OLDUK”

Toplantıda 2019 yılında sektörde yaşanan daralmada iş ortaklarını ve tüketicileri desteklemek için yeni finansman uygulamalarını hayata geçirdiklerini belirten DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, "Yıl boyunca iş ortaklarımızı desteklemek, tüketicilerimizi avantajlı koşullarla buluşturmak için farklı ihtiyaçlara yönelik kampanyalar düzenledik. Proaktif ve kusursuz müşteri deneyimi yaklaşımımız ile 2019'u açık ara lider bitirdik. Türkiye'nin dört bir yanında hızla yükselen büyük inşaat projelerinin kombi, merkezi sistem ve VRF tercihi de DemirDöküm oldu. Bu yıl pazarın yüzde 15 büyümesi öngörülüyor. DemirDöküm olarak pazarın üzerinde bir büyüme hedefiyle 2020'ye başladık. Kombi ve panel radyatörün yanı sıra kaskad, VRF, ısı pompası ve klima kategorilerinde satışa sunacağımız yeni ürünlerimizle hedefimiz liderliğimizi yeni alanlarda da sürdürmek" dedi.

 

“YENİLİKTE HIZ KESMEYECEĞİZ”

İklimlendirme sektöründe ve tüketici trendlerinde yaşanan dönüşümde öncü olmak için 2019 yılında eş zamanlı birçok çalışmaya imza attıklarını belirten DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran şöyle konuştu; "Sektöre yön veren 100'ün üzerinde kampanyamız, ödüllü, çok ses getiren tüketici iletişim kampanyalarımız, ürün çeşitliliğimiz ve müşteri deneyimi alanında yürüttüğümüz çalışmalarımızla sektördeki öncülüğümüzü pekiştirdik. Bu yıl markamızın sürdürülebilir başarısına devam edebilmesi ve müşteri deneyimi ile memnuniyetinde referans nokta olabilmek için eğitime, yatırıma devam edeceğiz. İş ortaklarımız ve müşterilerimizle sahada daha fazla buluşacağız. Teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanıp, etkin iletişim alanlarında varlığımızı artıracağız. Bizi asırlık hedeflerimize ulaştıracak dönüşüm projelerimiz ile sektörde farklılaşacağız. 2020’de yenilikte hız kesmeyeceğiz. Kombi, klima, kaskad, ısı pompası, kontrol cihazı ve vana kategorilerinde yıl boyunca müşteri beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunacağız. İş ortaklarımız aktif pazarlama araçlarıyla kendi bölgelerine özel kampanyalar kurgulayıp, müşterilerimiz ile etkileşimi artıracak projeleri hayata geçirebilecek. DemirDöküm Akademi çatısı altında düzenleyeceğimiz eğitimlerimiz ile iş ortaklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.”

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.