Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-05 09:33:00

“Digitopia Excellence Series” Başladı

“Digitopia Excellence Series” Başladı


Digitopia’nın farklı sektörlerden yöneticileri ve akademisyenleri bir araya getirdiği “Digitopia Excellence Series” etkinliklerinin ilki “Müşteri Deneyimi” odağıyla gerçekleşti.

Şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunda, onlara benzersiz yönetim danışmanlığı hizmeti veren Digitopia, birçok sektörden şirketin üst düzey yöneticilerini bir araya getirerek bilgi, fikir ve deneyim paylaşımı gerçekleştirmeyi hedefleyen “Digitopia Excellence Series” etkinliklerine başladı. “Müşteri deneyimi” konusuna odaklanan Digitopia Excellence Series’in ilk oturumu 27 Şubat günü Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleşti. Müşteri deneyiminin her yönüyle ele alındığı etkinlikte Brisa Fabrika Otomasyon Sistemleri Müdürü Cenk Akyüz ve Tofaş Müşteri Deneyimi Yöneticisi Kübra Ören’in yanı sıra akademi dünyasından da katılımcılar yer aldı. Dr. Akgün Tokatlı’nın müşteri deneyimini etkileyen insanı boyutları ele aldığı sunumuyla başlayan oturumda Cenk Akyüz, geçtiğimiz aylarda Digitopia ve SabancıDx iş birliği ile gerçekleştirilen Dijital Olgunluk Endeksi (Digital Maturity Index) çalışmasıyla ilgili veriler aktardı. Oturumun ikinci bölümünde ise Kübra Ören, otomotiv sektöründe değişen müşteri beklentilerine yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti.

Müşteri tercih ve beklentilerinin hızla değişiklik gösterdiği günümüzde, deneyim tasarımı ile değer yaratabilmek üzerine yaklaşımlar ve örneklerin paylaşıldığı etkinlik, verinin önemi ve bir hizmet ekosistemi oluşturabilmenin değerini ortaya koyuyor.

Digitopia Excellence Series kapsamındaki bir sonraki etkinlik “Operasyonel Mükemmellik” konusunda olacak. Serinin ikinci etkinliği olacak bu oturum 9 Nisan tarihinde gerçekleşecek.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.