Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-16 17:59:00

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde kıran kırana liderlik mücadelesi

Lig aşamasının bitmesine 2 hafta kalmasına rağmen liderlik düğümünün hala çözülmediği ligde, 1907 Fenerbahçe Espor ve Papara SuperMassive galibiyet serilerini sürdürüyor.

 

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin 7. haftası yine amansız bir zirve mücadelesine sahne oldu. Haftanın tamamlanmasıyla birlikte 1907 Fenerbahçe Espor, maç eksiği olmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Haftayı Royal Youth ve Galakticos karşısında aldığı zaferlerle kapatan ekip, galibiyet serisini beş maça çıkardı. 1907 Fenerbahçe Espor’un en yakın takipçisi ise Papara SuperMassive oldu. 9 maçlık bir galibiyet serisine ulaşan ekip, 7. haftayı Team Aurora ve 5 Ronin zaferleriyle kapattı. Liderliği uzun süre elinde bulunduran Dark Passage tarafında düşüş başladıysa da takım liderlik şansını hala koruyor. Ligde liderlik düğümünü çözecek maçlar, 8. ve 9. haftalarda oynanacak.

 

Mevsim Finalleri için ilk 6 yarışı

Lig aşamasının tamamlanmasının ardından ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerine katılmaya hak kazanacak. 1907 Fenerbahçe, Papara SuperMassive ve Dark Passage; mevsim finallerine kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Geri kalan 3 mevsim finali slotu içinse 4 aday var: 6 galibiyeti bulunan Beşiktaş ile 5’er galibiyete sahip Galakticos, fastPay Wildcats ve Team Aurora; kalan 2 haftada ilk 6 slotu için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Royal Youth ve 5 Ronin ekiplerinin de matematiksel olarak mevsim finalleri şansı devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.