Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-24 10:21:00

Greyder bu yıl da kendi sektörünün en itibarlısı

Her yıl, sonuçları kamuoyu araştırması ile belirlenen The One Awards’ta bu yıl da Greyder kendi kategorisinde yılın itibarlısı seçildi.

 

 

Raffles Otel’de düzenlenen gecede her sektörün o yıl boyunca itibarını en çok artıran markaları ödüllerini aldılar. The One Awards’ın en önemli özelliği, seçici bir kurul ya da jüri olmaksızın, sonuçların objektif kamuoyu araştırmalarına dayanması. Yapılan araştırmalar sonucunda Greyder 2019 yılında ayakkabı ve çanta kategorisinde en beğenilen ve itibarını en çok artıran marka oldu.

Greyder geçen yıl da bu kategoride ödülün sahibi olmuştu. Marka yetkilileri bu ödülü bir kez almak bile kendileri için çok önemliyken, iki kez üst üste almanın mutluluğunu paylaştılar.

 

Kadın, erkek ve çocuk kategorilerindeki başarılı koleksiyonları, Organize İşler Sazan Sarmalı ve Kral Şakir filmlerine yaptıkları sponsorluklar, Kadınlar Günü ve Anneler Günü gibi özel günlerde gerçekleştirdikleri duygu dolu iletişim kampanyaları ve yıl boyunca tüketicileri ile kurdukları başarılı iletişim sayesinde Greyder, 2019 yılının ayakkabı ve çanta kategorisinde en beğenilen markası olmayı başardı.

 

Bugünlerde 2020 yaz koleksiyonunun hazırlıklarını yapan ve iddialı bir sezona hazırlanan Greyder, aldığı bu ödül ile hem koleksiyonlarının hem de iletişim çalışmalarının tüketicide karşılık bulduğunu bir kez daha tescillemiş oldu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.