Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-05 18:37:00

Digiturk’te haftanın öne çıkanları

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, her yaşa ve her zevke uygun özel kanalları ile birbirinden farklı dizi, film ve belgesel içeriklerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Evde her zamankinden fazla vakit geçirilen şu günlerde Digiturk’ün özel kanalları ve beIN CONNECT gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleri, dünyada izlenme rekorları kıran dizileri, birbirinden popüler ve kaliteli belgesel içeriklerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

Digiturk ve beIN CONNECT’te bu haftanın öne çıkan içerikleri şöyle:

4 Oscar’lı “Parasite” Sinemalardan Sonra İlk Kez beIN Movies Premiere HD’de…

En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil 4 dalda Oscar alarak muazzam bir başarıya imza atan Güney Kore yapımı “Parasite” (Parazit), sinemalarda gösteriminin ardından ilk kez 1 Nisan Çarşamba günü beIN CONNECT’te yayına girmişti. Film, 5 Nisan Pazar akşamı saat 21:00’de beIN Movies Premiere HD’de de yayınlanacak.

Güney Koreli usta yönetmen Bong Joon Ho’nun Oscar Ödülü’ne layık görüldüğü bu sosyolojik başyapıtın konusu ise özetle şöyle;

Kim Ailesi, Seul’un varoş bir mahallesinde yarı bodrum bir dairede gündelik işlerle hayatlarını idame ettirmeye çalışan fakir bir ailedir. Ailenin delikanlı oğlu bir arkadaşı vasıtasıyla çok varlıklı Park Ailesi’nin küçük çocuğuna İngilizce özel ders vereceği bir iş bulur. Ders vermeye gittiği bu ailenin ultra lüks rezidanslarında kendisini sevdirmesiyle birlikte akrabalarını da aynı evde işe aldırmaya başlar: Çok geçmeden Kimler ile Parklar’ın hayatları iç içe geçecektir.

beIN CONNECT’in Yeni Dizisi “TOMMY”

“The Sopranos”, “Fargo” ve “Nurse Jackie” dizilerinin Altın Küre ve Emmy ödüllü yıldızı Edie Falco’nun başrolde olduğu polisiye tutkunlarının yeni adresi “Tommy” 3 Nisan’dan itibaren her Cuma beIN CONNECT’te...

New York Polis Departmanı’ndaki üstün başarılarından dolayı Los Angeles Polis Departmanı’na emniyet müdürü olarak atanan ve bu koltuğa oturan ilk kadın olan Abigail ‘Tommy’ Thomas’ın hikayesini anlatan dizide Falco’yu bir kez daha güçlü ve otoriter bir kadın karakter olarak izleyeceğiz. Dizinin konusu kısaca şöyle;

Los Angeles’a atanır atanmaz emrindeki polis memurları ve kentin belediye başkanına kendini kanıtlamaya çalışan Tommy, kısa sürede herkesin saygısını kazanmanın kolay olmadığını anlar. Öte yandan yıllardır doğru dürüst görüşmediği ve ihmal ettiği kızı Kate’le ve tatlı torunuyla da ilişkilerini düzeltmeye çalışan Tommy, kentteki ilk sınavını da çıkan bir protesto gösterisinde verecektir.

“My Brilliant Friend” 2. Sezonu ile beIN CONNECT’te

Elena Ferrante’nin Napoli Romanları serisinden televizyona uyarlanan My Brilliant Friend’in 2. sezonu 6 Nisan’dan itibaren her Pazartesi beIN CONNECT’te…

Başrollerini Margherita Mazzucco, Gaia Girace, Elisa Del Genio ve Ludovica Nasti’nin paylaştığı ve birinci sezonu ile dikkatleri üzerine çeken My Brilliant Friend, aynı isimli roman serisinin 2. kitabını mercek altına alacak. Elena ve Nina’nın hayatlarındaki değişiklikleri izleyiciye aktaracak olan dizinin yeni sezonunun yönetmen koltuğunda, Happy as Lazzaro’nun yönetmeni Alice Rohrwacher ile ilk sezonda olduğu gibi Saverio Costanzo oturuyor.

Erkan Can ve Güven Kıraç ile bu hafta “Porto”

Usta oyuncular Erkan Can ve Güven Kıraç’ın Selanik’ten Lizbon'a, Budapeşte'den Saraybosna'ya kadar dünyanın pek çok kentini keşfederek, keyifli bir sohbet eşliğinde anlattıkları belgesel serisi ‘Erkan Can ve Güven Kıraç İle’, bu hafta okyanusu, nehri, çinileri, şahane lezzetleri ve fadosuyla Porto’nun güzelliklerini ekrana taşıyor.

İki ustanın eğlenerek gezdikleri ve gittikleri yerler ile ilgili en çok merak edilenleri aktardıkları ‘Erkan Can ve Güven Kıraç ile’ belgeselinin yeni bölümü 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 22:15’te beIN IZ kanalında ekranlara geliyor. Bu keyifli yapımın tüm bölümleri beIN CONNECT’ten izlenebiliyor.

Kredi kartı bilgisi vermeden 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

Digiturk abonesi olmayan ancak popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler kredi kartı bilgisi vermeden, sadece ad, soyad ve telefon bilgisi ile 30 gün boyunca taahhütsüz, ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyor. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.