Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-17 10:47:00

BTS WORLD’ün yeni güncellemesi 16 Ocak’ta geliyor

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS ile işbirliği ile geliştirilen, Netmarble’ın mobil oyunu BTS WORLD, oyunculara Kore Yeni Yılı “Seollal”ı kutlama fırsatını verecek bir güncelleme sunuyor.

16 Ocak’ta yayınlanacak güncelleme oyunculara Seollal coşkusunu yaşatacak özel etkinlik sahnesini, 5 yıldızlı kartları, özel paketleri ve farklı sürprizleri içeriyor.

Netmarble bugün, oyuncuların BTS’nin kariyerini yönlendirdiği mobil oyun BTS WORLD için özel Yeni Yıl güncellemesini duyurdu. Güncelleme, yeni bir etkinlik sahnesi, hikaye ve özel oyun içi tekliflerle BTS’nin Kore Yeni Yılı Seollal’ı oyuncularla birlikte kutlamasına olanak sağlıyor.

Seollal coşkusuna ortak olun

16 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacak güncelleme çeşitli yeni eklemeler ile gelecek. Seollal güncellemesinin tamamı şu şekilde:

Seollal Etkinlik Sahnesi ve Yeni 5★ Kartlar – Yeni Seollal etkinlik sahnesi, hikaye ve yedi yeni 5★ kart. Oyuncular yeni kartları etkinlik sahnesini tamamlayarak alabilecek.

Seollal Teklifi – Seollal kutlaması için yeni özel paketler oyun içi dükkanda 16 – 30 Ocak 2020 tarihleri arasında indirime girecek.

Seollal Erişim Etkinliği (16 – 28 Ocak) – Erişim etkinliği kapsamında 16 – 28 Ocak 2020 tarihleri arasında ücretsiz eşyalar verilecek.

BTS WORLD oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor. Oyuncular BTS ile menajerleri olarak sanal şekilde çeşitli birebir interaktif içeriklerle etkileşime giriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.