Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-10 10:56:00

Misto Game 23 Nisan’da “Peynir Canavarlarını” ödüllendirecek

Dijital oyun platformlarında çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen “Misto Game”, tüm oyun severleri 14 Nisan’da başlayacak heyecan dolu bir yarışmaya davet ediyor. 23 Nisan gecesi sona erecek yarışmada dereceye girenleri muhteşem hediyeler bekliyor.


Türkiye’nin milli peynir markası Muratbey tarafından tüm dünya çocuklarına peyniri sevdirmek amacıyla yedi dilde hayata geçirilen ve binlerce çocuk tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen “Misto Game” in 23 Nisan yarışması için geri sayım başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklar için eğlenceli bir sürpriz hazırlayan Muratbey, 14 Nisan’da başlayacak yarışmada kazananları hediyelerle mutlu edecek. Oyunun tüm seviyelerini ilk bitiren ve şampiyon olmayı başaran ilk oyuncuya Apple 10.2 inç iPad Wi-Fi armağan edilecek. Yarışmayı 2. 3. 4. ve 5. bitirenlere JBL TUNE 500BT Wireless Kulaklık; 6. 7. 8. 9. ve 10. bitirenlere ise Muratbey’ den lezzet paketi verilecek. 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 24.00’te sona erecek yarışmada oyuncular sıralamayı Misto Game tabelasında takip edebilecek.

Yarışmacılar 14-23 Nisan 2020 tarihleri arasında elde edecekleri derecelere göre ödüllendirilecekler. Yarışma şartlarına Muratbey’in sosyal medya hesaplarından ve www.muratbey.com.tr adresinden ulaşılabilecek.

Eğlence ve zekâ Misto’ da bir arada

Birbirinden zorlu labirentler boyunca, peynirleri yiyerek çıkışa ulaşmaya çalışan Misto, 7’den 77’ye herkes tarafından büyük bir keyifle oynanıyor. Geçtiğimiz yıl Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Teknopark iş birliği ile geliştirilen Misto Game çocukların zihinsel gelişimini desteklemeyi amaçlıyor. Alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan Misto Game oyunu; yetişkinler tarafından da severek oynanıyor. App Store ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen oyunda sevimli canavar Misto, labirentteki platformlar üzerinde yürüyerek ve engelleri aşarak tüm peynirleri yiyor. Misto, peynir yemeyi tamamladığında çıkış kapısını açarak bir sonraki bölüme geçiş yapıyor. 7 dilde hazırlanmış olan Misto Game, tek parmakla oynama özelliği ile her an rahatlıkla oynanabiliyor. Ekranın herhangi bir yerine dokunularak Misto'nun platformlar arasında geçişi sağlanabiliyor. Tüm iOS ve Android cihazlarda oynanabilen oyunun görüntü kalitesi ve sesleri cihazların ayarlarına uygun olarak otomatik gerçekleşiyor. Her ay eklenen yeni seviyelerle macera hiç bitmiyor.

D vitaminli Misto peynir bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Muratbey’in, çocuklara özel geliştirdiği Türkiye’nin ve dünyanın D vitamini ile zenginleştirilmiş ilk şekil şekil peyniri Misto’ları yiyerek üst seviyelere çıkmak üzere kurgulanan Misto Game çoklu zekâ gelişimine katkı sağlıyor, hızlı düşünme ve stratejik karar verme yetisini artırıyor. Bu eğlenceli oyun ile çocukların sempatisini kazanan Misto peynirin ise sadece 100 gramında 650 mg kalsiyum, 16,5 gram protein ve 5 mcg D vitamini bulunuyor. Bu miktar, çocukların günlük D vitamini ihtiyacının üçte birine denk geliyor. Keyifli bir atıştırmalık olarak tüketilen Misto; dinozor, yunus, penguen, kedi, ördek ve tavşan figürleriyle çocukların hayallerine de ilham kaynağı oluyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.