Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-13 11:02:00

Telefonla sipariş kolaylığı Enza Home’da başladı, üstelik ücretsiz mimari destek hizmetiyle birlikte

Ulaşılabilir tasarımlarıyla fark yaratan Enza Home, evimizden çıkmamızın sağlık yönünden sakıncalı olduğu bu son dönemde tüketicilerinin alışverişlerini daha kolay yapabilmeleri amacıyla telefonla sipariş sistemini başlattı, üstelik ücretsiz mimari destek hizmeti ile birlikte.. Tamamen ücretsiz bu hizmetten faydalanmak için tüketicilerin 444 0 987 (YTS) numaralı hattı araması yeterli.

 

Yaşam alanlarına şıklık katmak isteyenlerin tercihi Enza Home, evde kaldığımız bu dönemde tüketicilere yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Evinin atmosferini değiştirmek, mobilyalarını yenilemek isteyenler için profesyonel mimari destek hizmetini müşterilerinin ayağına getiren Yataş Grup, bu hizmeti de ücretsiz olarak sağlıyor. Bunun için tüketicilerin 444 0 987 numaralı hattı arayarak ister online olarak isterse kendilerine özel en yakın satış noktasından randevu oluşturarak ücretsiz mimari hizmet talep etmesi yeterli oluyor.

 

Ücretsiz mimari destek hizmeti şöyle işliyor: Tüketiciler 444 0 987 no’lu hattı arayarak hizmet verebilecek mimarı öğrenerek randevu alıyor. Mimar aradığında tüketici, Enza Home’un web sitesi üzerinden beğendiği ürünleri mimara bildiriyor ya da tarza uygun ürünleri mimar tüketiciye öneriyor. Ardından ürünlerin kullanılacağı mekan ölçü ve planları mimarla paylaşılıyor. Enza Home mimarı, seçilen mobilyalarla mekan ölçü ve şekline uygun özel tasarımları 3D çizim olarak hazırlıyor. Yine online olarak mimarın gönderdiği proje sayesinde kişi seçtiği ürünlerin evinde nasıl duracağını görerek daha rahat karar verebiliyor. Ücretsiz mimari destek hizmeti online olabildiği gibi tüketicinin tercihine göre kendisine en yakın satış noktasına randevu oluşturarak mimarlarla görüşerek de alınabiliyor.

 

Ayrıca tüketiciler yine 444 0 987 numarasını arayarak koltuktan televizyon sehpasına, aksesuardan yemek odasına istediği tüm Enza Home ürünlerini telefonla sipariş vererek satın alabiliyor. Satın alınan tüm ürünler hijyen kurallarına uygun şekilde dezenfekte edilerek paketlenip teslim ediliyor.

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.