Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-18 16:40:00

Morhipo.com ile yaz düşleri

Modanın e-ticaretteki öncüsü Morhipo.com, yaz sezonunu Loves You Beach ve Morhipo Beach koleksiyonlarıyla açtı. İşte yeni normale alışmaya çalıştığımız 2020 yazında, herkesin plaj çantasında olması gerekenler.
 
Yaz gelince hepimizin gözü yeni trendlere uygun mayo ve bikinilere kayıyor, sahilde dinlenecek müzik ve okunacak kitapları inceliyoruz ve bronz tenimize uygun parçaları keşfetmek isteğiyle doluyoruz. Yeni normalimize alışmaya çalışırken bir yandan eski alışkanlıklarımızı da güne uydurmaya çalışıyoruz. Peki yaz boyunca ne yapacağız? 2020'nin plaj çantasında bakalım neler olacak?
 
Her yaz plaj şıklığına yön veren tasarımlarıyla yıl boyu hayalini kurduğumuz yaz aylarına hazırlık için mükemmel adres olan Morhipo.com, bu yaz da mayo ve bikiniden kaftanlara, yeni sosyal mesafe aracımız şapkalardan plaj çantalarına, tiril tiril elbiselerden kulaklık ve hoparlörlere, cildimizi güneşin zararlı etkilerinden koruyacak bakım ürünlerinden yaz parfümlerine kadar tüm ihtiyaçları modaseverlerle buluşturuyor.
 

Plaj modası
Yaz tatili denince bikini ve mayoları düşünmeden olmaz. Volanlı mayolar, beli daha ince gösteren mayokiniler, karıştırıp yeni ikililer yaratabileceğiniz bikiniler, bu sezon ilk alınacaklardan! Bu yılın öne çıkan parçalarından tek renk, fırfır ve pencere detaylı mayolar ile animal print bikiniler Morhipo Beach koleksiyonunda yer alıyor. Nude tonlar bu yaz elbiselerde olduğu gibi mayo ve bikinilerde de oldukça revaçta. Şık beyaz ve klasik siyah ise her zaman olduğu gibi bu yıl da vazgeçilmez. Bu yaz oldukça sık göreceğimiz tropikal çiçek desenlerini ve çizgili tasarımları Loves You Beach koleksiyonunda keşfedebilirsiniz. 
 
Plajdan yaz akşamlarına
Kalabalık partiler bu yaz için biraz bekleyebilir. Yine de yaz akşamlarının tatlı havasında size eşlik edecek sandaletler ve rahat terlikler elinizin altında olmalı. Tiril tiril, uçuşan elbiseler hem yazı şehirde geçirenlerin hem de soluğu tatil beldelerinde alanların yaz boyu vazgeçilmezi olacak. 
 
Güneşten korunalım
Güneş koruyucular plaj çantasındaki yerlerini hiçbir zaman kaybetmeyecek. Yüksek SPF içeren koruyucularla cildinizi güneşin zararlı ışınlarından kormayı unutmayın. 
 
Mesafenizi koruyacak aksesuarlar
Sosyal mesafe hayatın bir gerçeği olduğundan ne kadar büyük bir hasır şapka, o kadar mesafeli ilişkiler olarak düşünebiliriz. Hem korunaklı hem de şık bir alternatif bulacağınıza eminiz. 
 
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.