Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-22 11:09:00

Lineage 2: Revolution güncellemesinde iki efsane RPG oyunu buluşuyor

Lineage 2: Revolution’a yeni güncelleme ile birlikte ‘Ni no Kuni’ temalı karakterler, kostümler, Agathionlar, binekler, Ruh Kristali ve pek çok yenilik ekleniyor. Ayrıca ‘Kırmızı Elmas İade Etkinliği’ ile oyunculara 100 bine kadar kırmızı elması geri alma hakkı verilecek.

 

 

Netmarble, MMORPG türü rol yapma oyunu Lineage 2: Revolution’a yeni deneyimler kazandırmak için dünyaca ünlü fantezi RPG oyunu ‘Ni no Kuni’ ile işbirliği yapıyor. Yayınladığı yeni güncelleme ile oyuna yeni karakterler ve çeşitli oyun içerikleri ekleniyor. Ayrıca Netmarble bu güncellemeyi kutlamak için oyuncuların kullandığı kırmızı elmas miktarına göre 100 bine kadar kırmızı elmas iadesi yapacağı ‘Kırmızı Elmas Etkinliği’ni de başlatıyor.

 

Lineage 2: Revolution yeni güncellemesinin içerikleri:

 

  • 'Ni no Kuni' temalı yeni karakterler.
  • 'Ni no Kuni' temalı Karakter Kostümleri, Agathionlar, Binekler, Ruh Kristali ve fazlası.
  •  
  • Etkinlikler:
    • Kırmızı Elmas İade Etkinliği ile kullanıcının kullandığı Kırmızı Elmas miktarına göre 100 bine kadar Kırmızı Elmas iadesi yapılacak,
    • Ni no Kuni temalı Zaman Yarığı etkinliği ile çeşitli ödüller verilecek,
    • 10 milyon Adena, 3 bin Kırmızı Elmas ve 3 tür günlük güçlendirme önerilen sunucuda yeni oyuna başlayan oyuncuları bekliyor.

Oyuncular güncelleme hakkında detaylı bilgileri almak ve kendilerine ne kadar Kırmızı Elmas iade edileceğini görmek için özel web sayfasını (https://l2.netmarble.com/en/main) ziyaret edebilir.

 

Lineage 2: Revolution en iyi kalite görseller ile devasa bir açık dünya ve büyük ölçekli PvP içeriklerini mobil cihazlara taşıyarak çığır açan bir MMORPG oyunudur. Gücünün temeli Unreal Engine olan oyun, etkileyici görseller ile tek ekranda açık dünyada eş zamanlı olarak 200’e kadar oyuncunun birbirleriyle çarpışabilme olanağını verir. Dünya çapında milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren, avuç içine sığdırılmış büyüleyici, çok özellikli, dünyası kararlı bir MMORPG deneyimi sunar.

 

Lineage 2: Revolution hakkında daha fazla bilgi için http://l2.netmarble.com/en adresini ve resmi Facebook sayfasını https://www.facebook.com/OfficialL2Revolution/ ziyaret edebilirsiniz.

 

‘Ni no kuni II Revenant Kingdom’ Level 5 şirketi tarafından yayınlanan ‘Ni no Kuni’ başlıklı RPG serisinin üçüncü oyunudur. Mart 2018’de PlayStation®4 ve PC için yayınlandı, animasyonun oyunla iç içe geçtiği harika grafikler ve büyüleyici bir hikaye sunar. Bu fantastik oyun kumpas ile ülkesinden kovulmuş, karşısına çıkan zorlukları aşarak büyük bir kral olmayı başaran genç kral Evan’ın hikayesini anlatır. Level 5 Temsilcisi ve CEO’su Akihiro Hino hikaye ve genel yönetmen olarak, Yoshiyuki Momose karakter tasarımcısı olarak ve Hisaishi Jo müzik yönetmeni olarak oyuna katkıda bulunmuştur.

 

 

 

 

 

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution”, “Blade & Soul Revolution”, “MARVEL Future Fight”, “BTS WORLD”, “Paramanya” ve “Seven Knights” gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.