Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-10 14:07:00

İtalyan mutfağının sevilen lezzeti Gnocci, Wish More Hotel İstanbul’da

 

Mart ayı menüsünde, kremalı badem sosla lezzetlendirilen pancarlı gnocci, misafir lezzet olarak otel mutfağına konuk oluyor. İtalyan mutfağının beğenilen lezzetleri arasında yer alan gnocci, beş yıldızlı otelin başarılı şefleri tarafından damakları çatlatan bir lezzet şölenine dönüştürülüyor.

Her ay, mutfağında misafir lezzetlere yer vererek farklı tat ve lezzet arayışında olanlar için gurme bir mekan olma özelliğine sahip olan Wish More Hotel İstanbul, Mart ayı menüsünde İtalyan mutfağının sevilen lezzeti gnocciyi, kendi yorumuyla hazırlayarak, misafirlerinin beğenisine sunuyor.

İlk olarak İtalya’nın Tuscany bölgesinde ortaya çıkan pancarlı gnocci, orijinalinde patatesle hazırlanan bir lezzet olarak biliniyor. Bölgeye özel olarak pancar sebzesinin eşlik ettiği lezzet, özel sosuyla farklı bir tat oluşturuyor.

Eşsiz lezzetin hazırlık aşamasında patates ve pancar haşlandıktan sonra harmanlanıp isteğe göre şekillendiriliyor. Suda pişirilmesinin ardından tabağa alınan gnocci, badem sütü, krema, tereyağı, parmesan peyniri ve ada çayıyla hazırlanan özel sosu ile servise hazır hale getiriliyor.

Wish More Hotel İstanbul’un zengin menüsünün bu ayki yıldızı Pancarlı Gnocci, İtalyan mutfağı severleri, bu eşsiz lezzetin farklı yorumunu deneyimlemeye davet ediyor.

 

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, bir konferans salonu ve bir balo salonunun da içinde yer aldığı 10 toplantı salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri yaratmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.