Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 12:01:00

Açalya Samyeli Danoğlu: "Umarım bu süreç hepimizi biraz yavaşlatır"

Miss Turkey 2012 birincisi olan 2012 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, annelik heyecanını yaşadığı şu günlerde ilk röportajını MAG Nisan sayısı #evdekal günlüğü için verdi.

Normalde de evde vakit geçirmeyi kendisi ile yalnız kalmayı seven bir yapısı olduğunu belirten güzel ve başarılı model, “Bu süreç tamamlandıktan sonra ailemle ve sevdiklerimle daha fazla zaman geçirmeyi ve işime rahatça gidebilmeyi diliyorum” dedi. Bu süreçte kendisine ve sağlığına daha çok dikkat etmesi gerektiğine katkıda bulunduğunu belirten güzel anne, “Yarın ne olacağımız belli değil bu yüzden kendimize ve sağlığımıza dikkat etmeliyiz” dedi.

Tüm Dünya’yı sarsan Covid-19 salgını ile ilgili #evdekal çağırısının altını çizen başarılı ve güzel anne,“Sanki hep genç ve sağlıklı kalacakmışız gibi yaşıyoruz, kendimize ve yediklerimize dikkat etmeden. Bir de umuyorum ki bu süreç hepimizi biraz olsun yavaşlatır. Sanki son yıllarda her şeyi daha hızlı ve daha hoyratça yaşamaya ve tüketmeye başladık. Umarım gezegenimizle ve insanlarla yüzeysel değil, daha derin ve daha güzel ilişkiler kurarız. Çünkü her şey, insanla güzel ve bizim başka bir gezenimiz yok” diyerek MAG aracılığı ile mesajını yayımladı.

Neşesi ve samimiyetiyle kısa zamanda tanıyıp sevdiğimiz Wilma Elles’in kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Ahu Orakçıoğlu, Arda Sayıner, Aslı Çelik Hatemi, Ayşe Kucuroğlu, Candan Varnalı, Etel Baler, Metin Hara, Raşit Bağzıbağlı, Rıfat Çebi, Tuğçe Postoğlu, Yağız İzgül gibi kendi alanında başarılı bir çok ismin #evdekal günlüğü röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.