Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-25 12:28:00

Medisana kendinize iyi bakın diye üretiyor

Evde geçireceğiniz her anı daha sağlıklı, güvenli ve konforlu kılan Alman kaliteli Medisana sağlık ürünleri, tüm sevdikleriniz ve sizin için kapalı ortamın havasını temizliyor, nemlendiriyor; ayrıca virüs endişesinden paniklememeniz için tansiyonunuzu ve ateşinizi sürekli kontrol ediyor…

Alman kalitesi ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kafa yoran Medisana, gündelik yaşamda sağlık için konfor sunan ürünlerini tam da şu sıralar tüketicilerine tavsiye ediyor. “Sağlığınızı evde düşünmenin şimdi tam zamanı” diyen Medisana, hava temizleme, nemlendirme cihazları ve tansiyon, ateş ölçme aletleri ile evde geçireceğiniz uzun vakitleri daha güvenli hale getiriyor.

Medisana Hava Temizleyici ile her solukta temiz hava

Temiz bir hava, başta bağışıklık sistemi zayıf kişiler ve çocuklar olmak üzere tüm canlıların sağlığı için belirleyici bir rol üstleniyor. Söz konusu hassasiyetle hazırlanan Medisana 60300 Hava Temizleme Cihazı, üstün Alman teknolojisi sayesinde kapalı mekanlarda aldığınız her nefesi güvenli hale getiriyor.

Cihaz, içerisindeki motor sayesinde ortamdaki havayı içine doğru çekerek 3M aktif karbon filtresinden geçiriyor ve temizleyerek ortama temiz hava veriyor. Bu filtre, ortamda bulunan havaya karışmış her türlü bakteri, polen, mite ve kokuyu filtreleyerek ortamın havasındaki bakteri yoğunluğunu azaltıyor.

Polen, havadaki bakteri içeren tozlar ve havada serbest dolaşan virüsler hastalıkları tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor. Medisana 60300 Hava Temizleme Cihazı bu unsurları minimize ederek insanların, hayvanların, tüm canlıların daha temiz bir hava solumasına yardımcı oluyor.

“Havan temizse sevdiklerin güvende” misyonuyla hareket eden Medisana, üstün Alman teknolojisi ile hayat verdiği hava temizleme cihazının anti bakteriyel ve anti alerjenik özellikleriyle fark yaratıyor. Hava içerisindeki alerjenlerden kötü kokulara kadar tüm olumsuz faktörleri filtreleyen ürün, evdeki sevimli dostlarımızın tüylerini de minimize ediyor. Tozdan kaynaklanan ağız kuruluğunu önleyen Medisana, toza karışmış dışarıdan eve getirilen hastalıkların yayılmasının da önüne geçiyor.

Medisana Hava Nemlendirme Cihazı ile İçinizi Ferah Tutun

40 yıldır sağlık ürünleri üreten Medisana, tüketicilerin hayatına değer katmak için yaptığı her ürünün benzersiz ve fonkisyonel olmasına özen gösteriyor; tıpkı Medisana 40012 Hava Nemlendirme Cihazı gibi… Havayı temizlerken, ultrasonik teknolojisi İle soluduğunuz havanın kalitesini artırıyor.

3,6 litrelik geniş su tankı ile uzun süreli kullanım sağlayan cihaz, özel başlığı sayesinde buharı ortama homojen şekilde dağıtıyor. Ortamdaki nem oranını ideal seviyeye getirerek evinize en uygun nemi sağlayan, kuru havanın sağlığınız üzerindeki kötü etkilerinden sizi koruyan Medisana 40012 Hava Nemlendirme Cihazı, nemlendirilmiş havanın olması gereken en ideal hali ile odanıza eşit bir şekilde dağılmasını sağlayarak alerjik hastalıklar için ideal nem oranını koruyor.

Hava nemlendirme cihazı, haznedeki suyu bittiğinde görsel uyarı sistemi ile otomatik olarak kapanarak ailenize güven de sağlıyor.

Vücut sıcaklığınız her zaman kontrol altında

Sağlığınızı korumak için kontrol altında tutmak en doğrusu. Birçok rahatsızlığın belirtisi olabilen yüksek ateş, bilhassa şu sıralar sağlığımız için risk oluşturabilir. Bu yüzden evinizde, her yerde sadece bir saniyede vücut sıcaklığınızı hem kulaktan hem de alnınızdan pratikçe ölçmek, Medisana 76140 Ateş Ölçer’in işi!  

Birden fazla fonksiyonu ile ateş ölçerden öte marifetleri de olan cihaz, sadece vücudunuzu değil, 0-100 derece arasındaki süt, mama, banyo suyu ve yüzey sıcaklığını da ölçerek üstün performans gösteriyor. Görsel uyarı özelliği sayesinde yüksek ateşi kırmızı, normal ateşi yeşil ile gösteren Medisana 76140 Ateş Ölçer, ölçüm bittiğinde sizi uyarıyor. Gece moduna alındığında sessiz ölçüm yaparak kullanıcıyı rahatsız etmeyen tarih ve saat göstergeli cihaz, son 30 ölçümü hafızasına kaydederek kişisel tedavi için adeta arşiv oluşturuyor.

Panik yok, tansiyonlar kontrol altında!

Sağlığınızı düşünen bir diğer Medisana ürünü de 51047 Koldan Tansiyon Ölçer… Almanya Tüketici Koruma Vakfı tarafından “en iyi kol tipi tansiyon aleti” ödülü alan ürün, tansiyon hastaları ve hamilelerin en büyük yardımcısı. Pre-eklapmsi denen hamilelikteki yüksek tansiyon riskini basit bir ölçümle değerlendiren FDA onaylı Medisana 51047 Koldan Tansiyon Ölçer, iki kişinin birden 99 ölçüme kadarki kaydını saklamak gibi üstün bir özelliğe sahip.

Büyük-küçük tansiyon ve nabzı en güvenilir şekilde ölçen cihazın kolay kullanımı ve yenilikçi ölçüm teknolojisinin yanı sıra 10 yıllık garanti güvencesi, ömürlük bir seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.