Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-08-21 09:35:00

Filenin Sultanları’nın AvruPa Şampiyonası Serüveni Başlıyor!

Tüm dünyada kadınların ve genç kızların güçlenmesini ve daha özgüvenli olmasını destekleyen Orkid'in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli çalıştırıcı Giovanni Guidetti önderliğinde yeni bir başarı hikâyesine kanat çırpmaya hazırlanıyor. İlk kez dört ülkenin (Türkiye, Polonya, Macaristan, Slovakya) ev sahipliğiyle 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2019 CEV EuroVolley'de (Avrupa Voleybol Şampiyonası) yarışacak Filenin Sultanları, 2003 yılında Ankara'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan 16 yıl sonra yeniden madalya hedefliyor.

Türkiye'nin içinde bulunduğu A grubu maçları A grubunda şampiyonanın favorilerinden Bulgaristan, Fransa, Finlandiya ve 23 Ağustos'ta Yunanistan, 24 Ağustos'ta Finlandiya, 26 Ağustos'ta Bulgaristan, 28 Agustos'ta Fransa ve 29 Agustos'ta Sırbistan ile karşılaşacak. Grubunda ilk 4 sırayı alan takımların üst tura çıkacağı turnuvada; grup maçlarından sonraki tüm maçlara Türkiye ev sahipliği yapacak. Avrupa Şampiyonası'nın programı; 1 Eylül'de son 16 maçları, 4 Eylül'de çeyrek final karşılaşmaları, 7 Eylül'de yarı final karşılaşmaları ile devam edecek. Kazananın belli olacağı final karşılaşması ise 8 Eylül Pazar günü oynanacak.

Orkid Hakkında

Orkid, Türkiye'de tüketiciye sunulan ilk hijyenik ped markası olarak, bu sektörün doğmasını ve markalaşmasını sağlamıştır. Ayrıca, 41 yıldır sektörde "liderlik" yapan marka olmuş; teknoloji, kalite ve iletişim alanında yenilikçi ve tüketici ihtiyacı odaklı yaklaşımıyla sektör normlarını belirlemiş ve düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyalarıyla da sektörün büyümesinde rol oynamıştır. Sosyal sorumluluklarının bilincinde olan bir marka olarak, hayatın her noktasında gençlere ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye büyük önem vermektedir.

Kaynak:Artipr

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.