Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-02 14:50:00

Evden çalışırken verimliliği ve konforu artırmak için kullanılabilecek Logitech ürünleri

Evden çalışmanın en büyük zorluklarından biri, doğru ekipmanlarla bir ev ofisi kurmak. Evden çalışanlar geniş bir alana veya özel bir odaya sahip olmasa bile, rahat ve üretken bir çalışma ortamı için bir masa, sandalye ve birkaç anahtar ekipmana ihtiyaç duyuyor. Herkesin evden çalışması için gereken temel teknoloji, güvenilir internet ve bilgisayar iken, verimliliği artırmaya yardımcı olmak için de iyi bir klavye, mouse ve webcam gerekiyor. Logitech bu noktada, evden çalışırken verimliliği ve konforu artırmak için anahtar konumundaki ekipman ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Stil sahibi bir klavye ve mouse seti : Logitech MK470 Slim Combo

Minimalist, modern ve ince yapısıyla dikkat çeken M470 klavye ve mouse seti masada şık bir görünüm sunarken, klasik klavye ve mouse setlerine göre çok daha az yer kaplıyor. Bu sayede alandan tasarruf sağlayabilen MK470 ve M350 modellerinde konfor unsurları da ön plana çıkıyorÖzel geliştirilmiş ince profilli ve tuşlarıyla sesi %90 azaltılmış olan MK470 ve M350, fısıltıdan bile daha az ses çıkararak en sessiz ortamda bile çıt çıkarmadan çalışmaya devam edebiliyor. Kablosuz yapısıyla, içinden çıkan Logitech alıcısından 10 metreye kadar mesafede iletişim halinde olabilen MK470’in yanı sıra M350 ise Bluetooth desteğine de sahip bulunuyor.

 

Evde konferans salonu yaratmak: Logitech C922 Web kamerası+ Zone Wireless Kulaklık

Logitech C922 ve Zone Wireless ürünleri çalışırken verimliliği artırmak üzerine tasarlandı. Tak çalıştır özelliğiyle kolay kullanım sağlayan her iki ürün de neredeyse tüm video konferans yazılımlarıyla uyumlu çalışıyor. C922 web kamerası, 1080p HD çözünürlükle keskin görüntü kalitesine ek olarak HD otomatik odaklama ve ışık düzeltme teknolojileri sayesinde çalışanların arkadan aydınlatmalı ve düşük ışıklı ortamlardaki görsel kalitesini akıllı olarak iyileştiriyor. Zone Wireless kulaklıklar, daha net görüşmeler için sesin dikkat dağıtan gürültüden yalıtımını sağlayan gürültü engelleyen mikrofona sahip. Kullanıcıların sesi doğru düzeye ayarlamasını sağlayan ayarlanabilir yan ton denetimi, sesi kapatmak için çevirme özellikli mikrofon, Qi kablosuz şarj ve 14 saatlik pille ev ortamını eşsiz bir ofis ortamına dönüştürüyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.