Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-17 15:09:00

Türk Standartları Enstitüsü, Arçelik’in koronavirüs ile mücadeledeki başarısını tescilledi

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle çalışanlarının, müşterilerinin ve iş ortaklarının sağlıklarını korumak için eksiksiz adımlar atan Arçelik, yaptığı çalışmalarla “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

Türkiye’nin öncü şirketlerinden biri olmanın getirdiği sorumlulukla sağlığı önceliklerinin ilk sırasına alan Arçelik, pandeminin başladığı günden itibaren tüm faaliyet alanlarında en üst düzeyde aldığı tedbir ve önlemleri hayata geçirmeye devam ediyor. Türk Standartları Enstitüsü Uzmanları tarafından detaylı denetimlerden geçirilen Arçelik’in tüm işletmeleri “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” aldı.

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği enfeksiyon önleme ve kontrol prosedürlerini eksiksiksiz bir şekilde yerine getiren Arçelik’in 9 işletmesi, denetimleri hiçbir uygunsuzluk ve ek süre almadan, başarı ile tamamladı. Üretim alanları, personel servislerinin kontrolü, pandemiye yönelik eğitimler, atık yönetimi, ofislerin uygunluğu, personel soyunma odalarının sterilizasyonu, kreşler, temizlik teçhizatları, yemekhaneler, hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi birçok farklı konuda TSE denetçilerinin detaylı kontrolünden geçen Arçelik işletme kampüsleri, “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

Sürecin en başından beri Koç Holding Acil Durum Kriz Koordinasyon Merkezi’nin yönlendirmeleri doğrultusunda faaliyetleri planlanan Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, Eskişehir Kompresör İşletmesi, Çayırova Çamaşır Makinesi İşletmesi, Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi, Ankara Bulaşık Makinesi İşletmesi, Beylikdüzü Elektronik İşletmesi, Çerkezköy Çamaşır Kurutma Makinesi İşletmesi, Çerkezköy Elektrik Motorları İşletmesi ve Wat Motor A.Ş, üretimlerine TSE sertifikası ile devam edecek. İnsan sağlığına uygun şekilde üretim yapıldığını gösteren belge, tüketicilerin hijyen konusundaki çekincelerini de gidermelerine yardımcı olacak.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.