Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-26 11:22:12

Atlas Copco, globaldeki 150. yılını kutladı

Küresel ölçekte 180 ülkede, 49 bin çalışanıyla Kompresör Tekniği, Endüstriyel Teknik, Vakum Tekniği, ve Enerji Tekniği alanlarında faaliyet gösteren Atlas Copco, 150 yıldır endüstriyel fikirler ile müşterilerin büyümesine ve toplumun ilerlemesine katkıda bulunuyor. Yeni yaşında tüm dünyadaki genel müdürlüklerinde çalışanlarına yönelik etkinlikler düzenleyen firma, Türkiye’de de 150. yılını 600 çalışanıyla bir arada kutladı. 

İstanbul Polonezköy’de düzenlenen kutlama etkinliğinde; Atlas Copco Türkiye yönetimi tarafından tüm çalışanlara birlik, beraberlik, endüstriyel teknoloji, büyüme ve sürdürülebilirlik gibi ana değerlerinin ışığında hedeflerine emin adımlarla ilerlediği mesajı verildi. Birbirinden eğlenceli aktivitelerle panayır havasında geçen etkinlikte, global ölçekte 150 yıllık başarı hikayesi sunan şirketin gelecek hedefleri için çalışanlarda büyük bir motivasyon sağlandı. 

“150 yıllık köklü tecrübe ışığında yeni başarı hikayelerine imza atacağız”

Atlas Copco’nun 150 yıllık köklü tecrübesinin binlerce uluslararası şirketin üretim faaliyetlerine katma değer kazandırdığını belirten Atlas Copco Türkiye’nin üst yönetimi, “Küresel bir endüstri kuruluşu olarak, köklü geçmişimiz ve zengin bilgi birikimimizle Türkiye’de 70 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyoruz. Sürdürülebilir enerji verimliliği sağlayan ürünlerimiz, yaygın servis ağımız ve tüm çalışanlarımızdan aldığımız güçle Türkiye’deki şirketlerle çözüm ortaklığı kuruyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında ülkemiz endüstrisinin 70 yıllık geçmişine tanıklık etmenin gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Atlas Copco’nun 150 yıllık köklü tecrübesi ışığında ülkemizde yeni başarı hikayelerine imza atmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.  

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.