Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-18 14:52:00

Divanev çarpıcı tasarımlarıyla İMOB fuarına katılacak

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, 21-26 Ocak tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da düzenlenen 16. Uluslararası Mobilya Fuarı’na (İMOB) katılacak.

Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi yüzü Yataş Grup’un yeni markalarından Divanev, bu yıl 21-26 Ocak tarihleri arasında 16’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı’nda (İMOB) yerini alacak. Divanev fuarda modern ve geleneksel tarzın sentezi olan şık koleksiyonlarını görücüye çıkaracak. İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR Expo’da düzenlenecek fuarda, Divanev fuaye alanındaki 2-5 no’lu toplam 425 metrekare alana yayılan standında “Yakında 100 noktadayız” söylemiyle koltuk takımından yemek odasına, bazadan yatağa, yatak odasından genç odasına en şık ürünlerini tanıtacak.

Ocak ayında İstanbul - Masko, İzmit - Mobesko, Antalya - Aspendos ve Eskişehir - Merkez olmak üzere dört yeni mağaza açmayı planlayan Divanev, 2020’nin ilk çeyreğinde Ankara, Düzce, Trabzon, Balıkesir, Sakarya, Bursa, Erzincan, Samsun, Bolu, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Elazığ, Ordu, Tokat ve Sivas’ta da ilk mağazalarını tüketicilerle buluşturacak.

Hedeflerinin öncelikle Türkiye genelinde güçlü bir bayi ağı oluşturmak olduğunun altını çizen Yataş Grup Genel Müdürü Nevzat Yıldız, şunları söyledi: “Divanev markasını oluştururken iyi ve kaliteli bir ev yaşamının herkesin hakkı olduğu fikrinden yola çıktık ve hem çeşit hem de fiyat aralığı olarak geniş bir hedef kitleye hitap edecek özgün tasarımlara imza attık. Divanev’i geniş kitlelere ulaştırmak için öncelikle Türkiye genelinde güçlü bir bayilik ağı oluşturacağız. Daha çok bayilik ile büyüyerek Türkiye’nin her ilinde mağazalaşacağız. İlk mağazasını Eylül ayında İstanbul Dudullu’da açtığımız Divanev’i kısa süre içinde 100 mağazaya ulaştırmayı hedefliyoruz. 2020 yılında Divanev için ciro hedefimiz ise 150 milyon TL.”


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.