Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-07-03 15:14:00

COLUMBIA TİŞÖRTLERİ İLE DOĞAYI ŞEHRE TAŞI!

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia hızlı, sportif ve rahat kullanımlı tişörtleri ile konforlu ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Doğanın güzelliklerinden, açıkhava tutkusundan, denizden, su sporlarından ve balıkçılıktan ilham alarak tasarlanan Columbia tişörtleri, rahat ve hafif yapıları ile keyifli anlarınıza ortak oluyor.

İster şehirde günlük rutininizde ister sahilde yaz mevsiminin ve güneşin tadını çıkarırken Columbia tişörtler ile rahat ve sportif giyim tutkunuzu gününüzün her anına adapte edeceksiniz!

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

COLUMBIA

Dış giyim, ayakkabı, aksesuar ve ekipman pazarlarının önde gelen yenilikçi firması olan Columbia Sportswear 1938 yılında Portland, Oregon'da kurulmuştur. Columbia ürünleri 100'den fazla ülkede satılmaktadır ve yenilik, kalite ve performans için uluslararası bir üne sahiptir. Columbia ürünleri, açık hava meraklılarını dış elementlerden korumak için geliştirilmiş yenilikçi teknolojilere ve tasarımlara sahiptir. Bu özelliği, konforu arttırır, ve açık hava etkinlikleri keyifli hale getirir.

Daha fazla bilgi için:Privee PR: 0 212 249 05 22

Aybike Üregil Kesen aybike@priveepr.com

Ayça Sarıyıldız aycas@priveepr.com

Kaynak: Priveepr

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.