Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-09 14:42:00

Mekanlarda estetik algısı değişiyor

1997 yılından bu yana proje firması olarak yaşam alanlarına özel detaylar ile fark katan ATİA, estetik tasarım detayları sunuyor.

Mobilya sektöründe 1997 yılından beri hizmet veren ATİA, bünyesinde barındırdığı mimari ve teknik ekibiyle evinde konfor, ergonomi ve şıklığı bir arada arayanlar için çözüm önerileri sunuyor. Proje firması olarak kurulan ve hizmet vermeye devam eden ATİA, yenilikçi yaklaşımları ve özgün tasarımları ile hayal edilenin ötesinde yaşam alanları tasarlıyor.

Mobilya sektöründe 40 yıla yakın tecrübesi ile birbirinden farklı projeleri hayata geçiren ATİA, Dünya’da ve Türkiye’de örnek gösterilecek birçok tasarıma da imzasını atmış. Bunun yanı sıra Atia insanlarının en belirgin özelliği detaylardaki tecrübe ve oran- orantıdaki kararlılığıdır. Mekânı doğru bir şekilde kullanarak, kullanıcılarının maksimum düzeyde ergonomik bir yaşam alanı içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesini amaçlayan ATİA, aynı zamanda banyo koleksiyonları ile sektörün öncü markaları arasında olmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.