Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-01 10:58:00

Hitachi Vantara, Waterline Data satın almasını tamamladı

Hitachi, Ltd.’nin (TSE: 6501) yüzde 100 iştiraki olan Hitachi Vantara, bugün yaptığı açıklamayla akıllı veri kataloglama çözümleri sağlayıcısı, özel bir şirket olan Waterline Data Inc. satın almasını tamamladı. Hitachi Vantara, Waterline’ın veri kataloglama teknolojisini sınırdan kuruma, kurumdan buluta, modern analitik ve yönetişim zorluklarını çözmek için Lumada portföyüne ekledi.

Lumada Veri Kataloğu, Hitachi Vantara’nın DataOps çözümlerini genişletiyor ve sınır bilişim cihazları ve makineleri, veri altyapısı ve bulut üzerine dağıtık veri silolarını bütünleştirme yolu sunuyor. Waterline’ın veri kataloglama teknolojisi, müşterilere tüm verilerini yönetebilmek için ortak meta veri çerçevesi sağlıyor. Müşteriler, DataOps metodolojilerini bütünleşik veri setlerine uygulayarak hızlı bir şekilde içgörüler elde edebilecek ve inovasyonu hızlandırabilecekler.

Hitachi Vantara yönetimine katılan Waterline Data Kurucusu ve CTO’su Alex Gorelik, Waterline’ın teknolojisinin tüm endüstriler için bir veri yönetimi ve inovasyon platformu olan Lumada portföyüne eklenmesi sürecine liderlik etti.

Konu hakkında konuşan Hitachi Vantara Dijital Çözümler CTO’su Guido Schroeder, “Verinin yaygınlaşmasındaki operasyonel, teknik ve düzenlemelere yönelik zorluklar, modern kurumlar için veri kataloglarını her geçen gün daha önemli ve hayati bir araç haline getiriyor. Waterline Data’nın sahip olduğu kabiliyetleri Hitachi Vantara’nın DataOps çözümleri arasına eklemek, müşterilerimizin sınırdan kuruma, kurumdan çoklu buluta kadar tüm ortamlardaki veri varlıklarını etkin ve verimli bir şekilde yönetmelerini sağlıyor” dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.