Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-03 09:50:00

Ömür Gedik ve Sinan Engin'den Ziyafe Kayseri mutfağına tam not

Anadolu Türk mutfağının öncü markası Ziyafe Kayseri Mutfağı yeni şubesini VİAPORT AVM’de açtı. Büyük ilgi gören açılışta usta ellerin hazırladığı muhteşem lezzetler büyük beğeni topladı.

 

Açılış kurdelesini Gazeteci-yazar, sanatçı Ömür Gedik ile Ünlü Futbol Yorumcusu Sinan Engin, Ziyafe Kayseri Mutfağı işletme sahibi Salim Yiğit kesti.

 

 

Sinan Engin, ev yemeklerini çok sevdiğini, özellikle yaprak sarmayı çok sevdiğini tepsi ile önüne gelen sarmaları yiyerek gösterdi. "Ev yemeklerinin yerini bir şey tutmaz" dedi.

 

 

Ziyafe Kayseri Mutfağı sahibi işadamı Salim Yiğit'le birlikte kurdele kesiminden sonra açılışta yoğun ilgi gören Ömür Gedik ise, bir oturuşta kaç tane yersiniz sorusuna, "Sarma çok lezzetli, kendimi kontrol etmezsem eğer baya yerim, sarmanın özelliği çekirdek ve patlamış mısır gibi olması, bir başlayınca durmak zor oluyor, yarışma kıran kırana geçeceğe benziyor, yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim"

 

Açılışta düzenlenen yarışmada, bir dakikada 25 yaprak sarma yiyen genç, yarım altın ile ödüllendirildi.

 

İşletmeci Yiğit, Ziyafe Kayseri Mutfağı’nın açılışına özel yaprak sarma yeme yarışması düzenledi. 12 kişinin yaprak sarmaları bitirmek için yarıştığı etkinlikte, Osman Can (23) isimli genç, 1 dakikada 25 yaprak sarma yiyerek birinci oldu. Yaprak sarmaları rakiplerinden daha kısa sürede bitirdiği için yarım altınla ödüllendirilen Bilgin, "Çok lezzetliydi. Güzeldi ve doydum” dedi

Salim Yiğit, Ömür Gedik Ve Sinan Engin' e "The Best Chef" yazılı aşçı kıyafeti hediye etti.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.