Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-08 15:15:00

TÜGEM Akademi online platformlarda

Emlak sektörünün çatı kuruluşu olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak amacı ile ücretsiz eğitim ve panellerini aralıksız sürdürüyor.

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Evdekal döneminde gayrimenkul danışmanlarının gelişimlerine destek olabilmek, onların içinde bulunduğumuz süreci daha verimli geçirmelerini sağlayabilmek amacı ile TÜGEM olarak ücretsiz eğitim ve panellerimize devam ediyoruz” dedi.

TÜGEM Akademi Online Platformlarda

COVID - 19 salgını sonrasında tüm akademi faaliyetlerini online platformlara taşındıklarını belirten TÜGEM Yönetim Kurulu üyesi ve Akademi Komite Başkanı Mustafa Koçak ise “Emlak Sektörünün öncü kuruluşu olarak meslektaşlarımıza konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler ile destek oluyoruz. Ayrıca online eğitimlerin yanı sıra e-paneller ve tecrübe paylaşımları da yapıyoruz. Zoom uygulaması üzerinden yaptığımız eğitim faaliyetlerimizi ve akademi programı için meslektaşlarımız www.tugemakademi.com adresimizi ziyaret edebilirler” dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran TÜGEM Akademi’de

Akademideki tecrübe paylaşımı programına konuk olan TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Kırmızıtaş Başaran’da “Meslektaşlarımız ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bir araya geliyor ve onlarla sektörümüze ilişkin ipuçlarını paylaşıyoruz. Meslektaşlarımızın eğitim düzeylerini yükselterek hizmet kalitelerini artırmak önemli bir hedefimiz. Ben de etkinliğimize 500’e yakın meslektaşıma, bu süreci nasıl daha etkili ve verimli değerlendirebiliriz, bakış açımızı nasıl değiştirebiliriz konularında bilgiler aktardım” dedi.

Büyümeye Devam Ediyor

Gayrimenkul sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu TÜGEM, hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyümeye de devam ediyor. Yeni yılda Denizli, Hatay, Samsun, Çanakkale, Balıkesir ve Bodrum il temsilcikleri ile büyüyen TÜGEM ailesine şimdi de Adana, Aydın, Gaziantep, Mersin ve Konya temsilcilikleri dahil oldu. Bursa, Ankara ve İzmir’deki temsilcilikleri de yeni yılda şube statüsüne geçen TÜGEM'de, ayrıca Kanada'da yurtdışı temsilciliği bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.