Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-05-26 10:17:22

Kurban Bayramı’nda 1,5 gün izin al, 9 gün tatil yap

Yüzde 50 indirimli fiyatlar, uygun bütçeli oda seçenekleri ve dahası kampanyalar ile düşlediğiniz tatili sunan turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, Kurban Bayramı’nı değerlendirip gönlünce tatil yapmak isteyen misafirlerine birbirinden eşsiz fırsatlar sağlıyor. Tatilsepeti ile Akdeniz’in eşsiz koylarından Ege’ye, yurdun her köşesinde birbirinden avantajlı tatil imkanları misafilerini bekliyor. Üstelik, Kurban Bayramı’nın 28 Haziran Çarşamba gününe denk gelmesiyle, 26 Haziran 1, 27 Haziran Arefe yarım gün izin alıp 9 gün tatil yapılabiliyor.

Yüzde 50 indirim fırsatları

Kurban Bayramı’nda öne çıkan öneriler arasında Ege ve Akdeniz’in gözde tatil beldeleri Side, Bodrum, Antalya ve Çeşme gibi lokasyonlar yer alıyor. Yalnızca Türkiye'de değil, dünyada da turizm açısından büyük önem taşıyan ve tatil denince akla ilk gelen tatil beldeleri arasında yer alan Bodrum ise, eğlence mekanları, gece hayatıyla yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği lokasyon olmayı sürdürüyor. 

Yurt içi ve yurt dışı tatil seçenekleri

Kurban Bayramı rotası için akıl Ege'de kaldıysa, Alaçatı'nın sevimli sokaklarında yer alan butik oteller ya da Çeşme civarında denizin kokusuna doyulabilecek konaklama tesisleri misafirlerini bekliyor. Sıra dışı, aynı zamanda gezilecek yer yönünden zengin bir alternatif isteniyorsa, Fethiye otelleri de bir seçenek olabilir. Marmaris, Kuşadası ve yaz denince halen akla ilk gelen yerlerden biri olan Side otelleri de, tatil keyfi için tercih edilebilecek diğer tercihler arasında yer alıyor. Yalnızca yurt içinde değil, Kıbrıs’ın kusursuz otelleri ve eşsiz koyları da Tatilsepeti’nin indirim fırsatlarıyla tatilseverleri bekliyor. 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.