Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-01 10:51:00

Uzaktan çalışırken fabrikanızı cebinizde taşıyın

İnovatif ve yüksek teknolojili ürün ve sistemleriyle fabrikalara çağ atlatan teknoloji şirketi Doruk, salgın hastalık ya da seyahat gibi nedenlerle işletmelerine uzaktan erişme ihtiyacı duyan profesyonellere büyük kolaylık sunuyor. Dünya genelinde 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk; akıllı üretim yönetim sistemi ProManage ile entegre olarak kullanılan ProManage Mobil uygulaması sayesinde işletmelerin verilerine gerçek zamanlı olarak cep telefonlarından ulaşabilmesini sağlıyor. IIoT, makine öğrenmesi, görüntü işleme, artırılmış gerçeklik ve yapay zekâ teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek akıllı üretim yönetim sistemi ProManage ile üreticilere ekipmanlarının ötesini görme imkânı tanıyan Doruk, sanayicilerin geleceğin fabrikası olma yolunda büyük bir adım atmalarını sağlıyor. ProManage Mobil, ProGuard entegrasyonuyla da tüm üretim ve IT süreçlerinin her yerden izlenebilmesini sağlıyor; böylece işletmedeki olası bir soruna anında müdahale edilirken zaman ve maliyetten tasarruf da sağlanıyor.

Gerek dünya genelinde yaygın olan salgınlar gibi zorunlu haller gerekse seyahatler nedeniyle işletme dışında çalışmak durumunda kalan fabrika sahipleri ve profesyonel yöneticilerin tesislerini cep telefonları üzerinden anlık olarak izlemesi mümkün. Akıllı üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilere dijital dönüşüm mentorluğu yapan teknoloji şirketi Doruk, ProManage Mobil uygulamasıyla işletmelere ait pek çok verinin gerçek zamanlı olarak izlenebilmesini sağlıyor.

ProManage Mobil uygulaması, ProManage Desktop (Masaüstü) uygulamasında görüntülenen verilerin akıllı cep telefonları üzerinden de izlenmesine imkân tanıyor. İşletmeciler, üretim şefleri ve diğer izin verilen yetkililer; gerçek zamanlı olarak tesise ait makineleri izleyebiliyor, makinelerin üretim performansına ulaşabiliyor, parametreleri takip edebiliyor, makine göstergelerini ve raporları görebiliyor. Uygulamayla, makine ve makine grubu bazında kişiselleştirilmiş görsel ve yazılı tasarımlara ve özel durum raporlarına ulaşılabiliyor. ProManage Mobil sayesinde; performansı düşük olan makineler, duruş sayısı, verimlilik raporları gibi birçok performans gösterge değeri de rapor çıktısı şeklinde görüntülenebiliyor.

Bildirimler anlık olarak telefon ekranına düşüyor, hiçbir detay gözden kaçmıyor

Google Play ya da App Store’dan indirilerek kolayca kurulabilen ProManage Mobil uygulaması, ProGuard Eskalasyonlu Otomatik Gözetim Modülü ile entegre edilebilmesi sayesinde, işletme dışında olunduğunda bile önceden tanımlı bildirimlerin anlık olarak telefon ekranına düşmesini mümkün kılıyor. Böylece işletmeye ait hiçbir detay gözden kaçmıyor.

Tüm üretim ve IT süreçlerini izleme olanağı

Otomatik bir gözetim modülü olan ProManage ProGuard ise ProManage Mobil entegrasyonuyla işletmenin tüm üretim ve IT süreçlerinin her yerden izlenebilmesini sağlıyor. Mevcut operasyonların tanımlanmış kurallar ve KPI değerleri içerisinde yürümesi için vazgeçilmez bir araç olan ProGuard ile üretim, operasyon, IT, kalite ve bakım departmanlarında görevli olan şefler ve teknisyenler takip etmeleri gereken konularda anlık durum bilgisine ulaşıyor; anormal değerlerden ve gidişattan anında haberdar oluyor. Böylece işletmede bekleme kaybı yaşanmıyor ve soruna anında müdahale edilebiliyor. Zamanın etkin kullanılması ve verimliliğin korunmasıyla kritik değerlerin eşik altına düşmesinin önüne geçiliyor ve maliyetlerde düşüş sağlanıyor. Belirli durumlar oluştuğunda ise sistemde önceden tasarlanmış raporlar, tanımlı yetkililere otomatik olarak hazırlanarak gönderiliyor.

ProManage ile dünya genelinde 300’den fazla öncü sanayi kuruluşunu dijitalleştiren Doruk; ilaç, medikal, gıda, kimya, plastik, ambalaj, otomotiv ve beyaz eşya başta olmak üzere pek çok farklı sektöre yüksek teknoloji çözümler sunuyor. Sanayicilerin güncel ihtiyaç ve talepleri, teknolojik gelişmeler ve uluslararası trendler ışığında ProManage sistemini sürekli olarak yenileyen ve güncelleyen Doruk, sisteme yeni özellik ve işlevler eklenmesi sayesinde sanayicilerin dijital Üretim Operasyonları Yönetimi’ni (MOM) ve Üretim Yürütme Sistemleri’ni (MES) çağın gereklerine uygun şekilde gerçekleştirebilmelerine imkân tanıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.