Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-18 15:35:00

Çözüm tasarruf ile yeni nesil finans

Tasarruf finans dünyasına 50 milyon TL’lik güçlü sermaye ve 29 şube ile hızlı bir giriş yapan Çözüm Tasarruf; sunduğu yeni nesil finansman modelleriyle tüketicilerin her türlü ihtiyaçlarına çözümler sunarak, alışılagelmiş ev ve araba finans modellerini yepyeni ürün ve hizmetlerle geliştiriyor. Yeni nesil finansman çözümleriyle kişiye özel oluşturulan uygun ödeme koşulları, sürdürülebilir planlar, teknolojik altyapı ve özelleştirilmiş paketlerle her türlü finansal ihtiyaca yanıt veren Çözüm Tasarruf, tasarruf kavramını yeniden şekillendirerek tasarruf finans modelini günümüze uyarlıyor.

 

Türkiye’de ilk uygulaması 1867 yılına dayanan Memleket Sandıkları’ndan ilham alan Çözüm Tasarruf, bireylerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılayacak yeni nesil finansal çözümler sunuyor.

 

50 milyon TL sermaye ile kurulan ve 7 bölgeye yayılan yaygın şube ağı ile hizmetlerine başlayan Çözüm Tasarruf, ülkemizde 154 yıl öncesinde var olan tasarruf kültürünü yeniden canlandırarak günümüze uyarlıyor. Çözüm Tasarruf, bilim ve teknolojinin desteği ile köklü bir geleneği yeni nesil finans çözümleriyle harmanlayarak KOBİ’den çiftçiye, üniversiteliden sanayiciye, beyaz yakalıdan yeni evlenecek çiftlere kadar birçok farklı kişiye özel finansal paketler sunuyor. Yeni nesil finansman çözümleriyle sektöre farklı bir bakış açısı kazandıracaklarını belirten Çözüm Tasarruf Genel Müdürü Veysel Mert “Çözüm Tasarruf olarak, alışıla gelmiş tasarruf finans kavramını değiştirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda kişiye özel planlar oluşturarak sadece konut ve taşıt modelleri değil; birçok farklı ihtiyaca yönelik finans modelini oluşturuyor, gerçek tasarruf kavramını anlatmayı amaçlıyoruz” diyor.

 

400 kişiye varan kapsamlı tasarruf programları

İhtiyaç sahiplerine hiçbir ek maliyet getirmeyen Çözüm Tasarruf, tasarruf ederek finansal kaynak edinmeye odaklanan yapısı ile hızlı ve güvenli bir şekilde tüketicilerin hedeflerine ulaşmalarını sağlıyor. Her türlü bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçları karşılayacak ihtiyaç tasarruf finansmanı, bir ev sahibi olmak isteyenler için konut tasarruf finansmanı, bir araç sahibi olmak isteyenler için taşıt tasarruf finansmanı ve ister yatırım ister gayrimenkul inşa etmek için de arsa tasarruf finansmanı paketleri ile ihtiyaçları beklenenden çok daha kısa sürede karşılıyor. Sosyal yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan dayanışma kültüründen güç alan Çözüm Tasarruf’ta 400 kişiye varan kapsamlı tasarruf programları bulunuyor. Taksitler kişinin tasarruf tutarına, teslim tarihine, peşinat ya da ara ödemelerine göre belirleniyor. Bu sayede hiçbir finansal zorluk ya da ek bir maliyet ile karşılaşmayan tüketiciler hızlı bir şekilde tasarruf hedeflerine ulaşabiliyor. Tüketicileri peşinat, ön ödeme gibi zorunluklara maruz bırakmıyor. Herkese kendi tasarruf planlamalarını rahatlıkla yapabilecekleri programlar sunuyor.

 

Serbest Tasarruf Planları ile kişiye özel finansman modeli

Çözüm Tasarruf’un “Sıra Tespitli Tasarruf Planı” ile tasarruf hedeflerine ve aylık tasarruf tutarına göre belirlenen tasarruf programındaki herkes sıra tespitinden yararlanıyor ve bu sayede evden arabaya tüm hedeflere çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Bir diğer çözüm “Serbest Tasarruf Planı” ile de tasarruf hedefleri ve aylık tasarruf tutarı kişilerin kendi ödeme planlarına göre oluşturularak teslim tarihi sürecin en başından belirleniyor.

Toplumsal dayanışma ile birlikteliği esas alan ve tasarrufun gücüne inanan Çözüm Tasarruf; 200’ün üzerinde çalışanı ve Türkiye’nin her yerine hizmet götüren 29 şubesi ile toplumdaki bütün bireylerin finansal ihtiyaçlarına yeni nesil çözümler sunuyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.