Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-06 12:27:00

Experium Gayrimenkul, sağlık çalışanlarına bedelsiz hizmet vermeye başlıyor

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan Experium, bütün dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan COVID-19 sebebiyle, canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarına şirketin tüm hizmetlerini bedelsiz vermeye başlıyor. Pandemi sürecinde şirket, hiçbir sağlık çalışanından ücret almayacak.

Şirketin kurucusu Hakan Koçer, görevde olan sağlık çalışanlarını, ‘maskeli kahramanlar’ olarak tanımladıklarını belirtip, ”Haklarını ödeyemeyiz ama elimizden geleni yapmak, bu dönem için hepimizin sorumluluğu olmalı,’’ dedi.

Virüsün yayılmasıyla birlikte sağlık çalışanlarının birinci derecede risk altına girdiğini söyleyen Koçer, hastanelerde pandemiyle mücadele eden personeli, yüz yıllar boyunca cephelerde ülkelerini koruyanlar gibi, ‘gözün göremediği bir düşman ile çarpışan kahramanlar’ olarak gördüklerini belirterek şöyle konuştu: ‘’Bu düşünce ile gayrimenkul kiralama, satın alma ve satışlarında sağlık çalışanlarının hiçbirinden, vereceğimiz hizmet karşılığında bir bedel almayacağız.’’

‘Evden çalış, hayat kurtar’

Experium, Türkiye’de ilk koronavirüs vakası görüldüğü gün olan 11 Mart’tan itibaren ofislerini kapatmış ve tüm personelinin evlerinden çalışmaya başlamasıyla hizmet vermeye devam etmişti.

Koçer, Londra’da okuyan oğlunun, İngiltere’de salgına karşı hem özel sektörün hem de devletin geç tepki verdiğini anlatmasıyla beraber ‘sürecin büyük bir hızla gelişeceğini öngördüklerini’ söylüyor. ‘’Zaten kurulduğumuz ilk günden beri teknolojiye yaptığımız yatırımlar sayesinde müşterilerimize hizmetlerimizi evlerimizden eksiksiz olarak sunabiliyoruz’’ diyen Koçer, portföylerine ilişkin videolar dahil her türlü bilgiye internetten ulaşım sağlanabildiğini, 360 derece çekimler sayesinde projelerin içinde sanal gezinti yapılabildiğini aktardı. Koçer sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Ayrıca akıllı müşteri takip yazılımımız (CRM) sayesinde kendilerine özel kullanıcı adı ve şifreleriyle tüm müşterilerimiz, portföylerine ait kontrat dökümanlarını, aktif portföylerine ilişkin yer gösterme bilgileri ve gelen talepleri, yorumları, teklifleri görebiliyorlar. Kiracı seçim sürecimize, o kadar güveniyoruz ki, dileyen müşterilerimize Mülk Yönetim Sözleşmeleri ile kira garantisi bile veriyoruz.”

Doğası gereği, insanla temas gerektiren gayrimenkul sektörünün de bu süreç içerisinde değişeceğini öngören Koçer, ‘’Evden çalışan, hayat kurtarır’’ diyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.