Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-16 15:12:00

Akbank sanat 23 Nisan etkinliklerini evinize taşıyor

Eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat,                  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. yılında, farklı yaş gruplarından çocuklara seslenen bir online program hazırladı.

Çocukların 23 Nisan’ı evde, ebeveynleri ile etkileşim içinde, neşeyle kutlamalarını amaçlayan bu atölyeler “Akbank Sanat Evinizde” çatısı altında sosyal medya kanallarında takip edilebilecek.

Çocuk Atölyeleri sanat eğitmeni Barış Karayazgan'ın sunumuyla çocukların evdeki malzemelerle, kendi kendilerine veya ebeveyn desteği alarak gerçekleştirebilecekleri atölyeler,  Akbank Sanat Youtube kanalında yayında olacak.

Ayrıca 23 Nisan günü Akbank Sanat Dans Atölyesi eğitmenlerinden dansçı ve koreograf Bengi Yörük ‘ün “Kendi 23 Nisan Koreografini Oluştur” başlıklı dans eğitimi videosu Akbank Sanat Youtube kanalında yayınlanacak. 4-6 yaş çocukların farklı hareket kalitelerini kullanarak kendi koreografilerini hazırlayabilecekleri bu videoda; çocuklar yuvarlak, köşeli, hızlı hareket yönlendirmeleri ile kendi koreografilerini yaratacaklar.

Akbank Sanat çocukları ve aileleri, 23 Nisan programına özel bu etkinlikler sırasında üretilen eserleri, çekilen fotoğrafları ve koreografi videolarını #AkbankSanatEvinizde etiketiyle sosyal medyada paylaşmaya davet ediyor.

Atölye Programı;

21 Nisan Salı

Kağıt Tezgahta Dokuma (Çift el kullanımı ve beynin çift tarafının kullanılması): Evdeki eski dergilerin sayfalarından yapacağımız bir tezgah ile çok eğlenceli bir dokuma çalışması! Kendi rengârenk mini kilimlerimizi dokuyacağız!

22 Nisan Çarşamba

Kâğıt Pipetlerden Heykel (Ekleyerek ve çıkartarak heykel yapma yöntemleri): Eski dergiler, müsvette kâğıtlar bu aktivitede çok farklı bir heykele dönüşecekler! En temel heykel yapma yöntemlerinden biri olan “ekleyerek heykel yapma” yöntemi ile kâğıtlardan yaptığımız pipetler kollarımızı kaplayan bir heykel olacak!


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 haberajans24.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.